På sin egen blogg får man klaga...

Jag har klarat mig länge nu, kan faktiskt inte minnas när jag var sjuk sist, men nu börjar det nog sätta fart i bakteriefloran.. Känner mig svullen i hela ansiktet och har ont i huvudet. Näsan gör ont (!) och jag fryser och svettas.. Hmm mycket vanliga symtom...

Och jag som tränade i morse, kanske var dumt.. Äh, hade nog blivit sjuk ändå skulle jag tro.. Men nu är det bara att smälla i sig vanliga kuren av naturläkemedel så ska jag nog klara mig!

Flyt.

Den här världen är fylld med grejer man ska klara av och kämpa för hela tiden. Vill man så går det! hör man folk utropa från höger till vänster. Ja kämpa på så går det! Men man kämpar och kämpar hela tiden och är DUKTIG. Man håller andan uppe och ber till ovan om flyt. Men det där med kämpa skulle inte ha så mycket eftertryck om det innebar massa flyt. Nu ska jag ha flyt ett tag. Men man får kämpa för det.

Det är alltid något...

När man saknar någon saknar man inte bara honom som person utan hans sätt att kolla sig i spegeln eller hur han äter jordgubbar, eller hur han blev arg. Man saknar allt. Allt.

en sak jag tänkt länge på...

varför ska det vara så svårt? Man ska inte ha vanlig BH på sig om man har ett halternecklinne. Det går bara inte och är jättefult...

Stalker?

Det är konstigt det där med konstiga människor. Man kan liksom inte sätta på fingret på varför dem är konstiga.. Antingen står de och sjunger så högt de kan ibland och kan inte hålla tonen, bara en sån sak. Eller så består deras lunchlåda av endast nötter och en morot..

Vissa kan t.ex. trycka upp en kamera i fejan på en och trycka av och säga att de ska spara bilden hemma.. Creepy..

tugg tugg

Jag har fan ont i tanden!! För satan,man betalar dyra pengar för smärta o sen går det åt helvete ändå. Lite stolt ändå att jag låter som sverker och att jag fick med 3 svordomar i en o samma rad...

-Du får gå av här, det e ju för fan slutstation... -Jaha förlåt..

Asså jag o busschaufförer.. Antingen trot dem att man är idiot för då man frågar om en annan buss så pratar dem med stora bokstäver till en och säger "DETSTÅR ROPSTEEEN PÅ BUSSEN!!" Tack jag hör..Eller det värsta av allt. Det e 8 minus ute och det står tio frysande medborgare och väntar på bussen som står... några meter bort! Där sitter han inne med kaffe och tidning och hånler åt oss knäppgökar som ber i vårt kalla vinterhjärta om att han snart ska ge oss nåden att få bli insläppta i hans varma buss... Men det kanske är det enda roliga dem får?

Va?

Jag hatar att inte bli lyssnad på. Ibland vill man bara bli uppbackad och inte ifrågasatt hela tiden.. SLippa skrika lungorna röda innan någon tittar dit. vafan.


Äntligen käftis.

Imorgon ska det ske. Jag ska till tandläkaren imorgon. Låt inte så glad för det. Det gör ont och kostar pengar.. Dålig kombo. Jag måste säkert rotfylla också. Jävla skit vad ont det kommer göra. Och så skrapar liksom tandis alltid med den där kroken i munnen på en och den där spegeln och knackar på tänderna. Aj för i... Men jag är ju glad att jag ringde en gång för alla.

Nu är goda råd dyra.


idiot

En vän skrev på sin blogg att folk är idioter.. Jag instämmer fullständigt.


RSS 2.0