Livet på en pinne

Jag är i enormt behov av semester. Att bara vara ledig och inte hitta på något alls egentligen.

Det är speciellt att längta så mycket efter semester då alla andra har varit lediga i fyra veckor och jag har väntat hela sommaren på min vecka. Men det är min vecka.
'
Det har redan rullat in en massa saker som ska göras då man "ändå är ledig" men jag ska försöka vara stark. Jag ska vila! Jag ska göra ingenting förutom att på sin höjd hyra en film och titta på den med en popcornskål i famnen. Det kanske jag kan göra någon dag iaf. Helst en vardag så jag förstår hur ledig jag är då jag vet att alla andra är på jobbet och där sitter jag med min popcornskål. Det är SÅ det ska vara. Sen är det inte långt förrän det roliga börjar :)

Let´s fox them!!

Det surrar i mitt öra. Faxen står en meter från mig och när det kommit fax så står det och brummar i en halvtimme och man fattar inte riktigt hur pass jäkla irriterande det är förrän det slutar. Sen slutar det.. aaahhhh det är som Mormors gamla köksfläkt som hon hade på då vi satt där och åt påskmiddag tex och då hon skulle stänga av sa hon: "tysta nu och lyssna vad skönt det blir då jag stänger av!!" Och visst blev det tyst. Och skönt.

Nu slutade den brumma! Jaaa!!

Och nu kom ett nytt fax...


Om gott och ont..

Jag blir alltid så nyfiken då någon ringer från dolt nummer eller från ett helt okänt nummer.. Så svarar man lite i hopp om att man vunnit en resa eller blivit miljonär eller så. Så är det bara en tant från något jäkla elbolag som vill att man ska byta. Besvikelse. Eller då man får teleräkningen hem och jag hade räknat med typ 600 spänn för att jag fick tecka nytt abonnemang då min mobil vart stulen. Men icke. Då har någon som snott min lilla mobil ringt hem till något utrikiskt land och spenderat massa pnegar på mitt SIM. Gaaahhh 900 fina kronor får JAG betala för det.

Svin.

Det avr dagens bittra, men NU till dagens glada! Snart bara 3 dagar kvar till ledigt, då man får vara uppe länge och kolla på film hela natten och två fina fester i helgen att se fram emot! Redan idag sitta på happy med Hast och gänget och leta och fixa och dona. Sen hem till sängen och kurera en lite för bråkig mage men inget gör väl det då man har So you think you can dance som sällis! Cat Deeley, jag e lite kär i den kvinnan tror jag... Snart ledig! :)


hjälm och bikini... sådääär va?

Kul med folk man träffar lite spontant sådär och folk som inte är rädda för att prata lite. Var på skara sommarland igår och badade och åkte gruvbanan och hade mig precis som när jag var 9 bast.. Så sitter man och kekar en rekmacka (man blir väldigt stockholmsk så fort man inte är i stan längre..) Så sätter sig en trevlig göteborgare bredvid oss och börjar snacka om racingbilar och Tyskland. Skön snubbe liksom,

Sen så campade vi i stugorna brevid sommarland som ett gäng husvagnssemestrare, Jag duschade i campingens duschar som påminner om gymnasiets gymåalektioner med mer tvålrester och hår på golvet än kakel. Där boundade jag med en kvinna som också ojade sig över hur skitigt det var och skojade lite. Skön tant! Gjorde en rätt äcklig del av dagen lite bättre.. Och JAG blev ren iaf..

Annars bjöd skara på mer än bert karlssons dialekt. Sjuka vattenrutschbanor tex, Man vet att det inte är helt safe då man måste bära hjälm för att åka...

Flax. :)

Man vet aldrig när det händer förrän det händer! Jag är för första gången på väldigt länge väldigt glad! Jag har fått jobb på ett alldeles utomordentligt produktionsbolag som dessutom ligger nära där jag bor. Lycka. Har hört rykten om Reaggetoner där hela dagarna och bara det är ju en pärla! Och tack till mitt nuvarande jobb som är så förstående...

Det skulle firas med indisk mat och 66 små centilitrar med indiskt öl! Och det gjordes det med förstår ni! Sen kunde jag sova lugnt, för första gången på hela veckan.. Inga mardrömmar om kackerlackor eller om saker som går sönder. Nu e det bara pirrigt istället, en god nervositetskänsla. :) Jag har nu flax, det ska utnyttjas tycker jag. Så jag går till Gina och hittar två plagg som jag tittat på ett tag nu och som e nedsatta till 49 :- styck!! glad blev jag än en gång! Skara sommarland imorgon med badkläderna i högsta hugg! Tror fortfarande att det är för barn BARA men där det finns vattenrutschbanor där finns Rosell.

SEEEES!!! //Sofy

hmm

På nyårsafton blickade jag tillbaks på 2008 och undrade vad jag gjort det året och vad som kommer hända det här året. Slutsatsen var att det hänt ganska mycket under ett år. Man tycker att det går så snabbt och att det inte hinner hända så mycket men det gör det. Små och stora saker. Undrar hur hösten blir 2009. Kanske händer en hel del. Men det vet man sldrig förrän efteråt.


wtf

Näå nu har jag suddat ut mitt inlägg typ 20 ggr nu skiter jag i att skriva något.. Kan ju inte säga det jag vill säga!


Äta piggelin tyst...

Jag kan inte vissa saker. Kan bara inte.. ha på mig guld och silver samtiigt, ljuga för mamma, kasta macka (trots att jag fått instruktioner i en bra bok, tack ulrika för den!), käka hård ost, dricka ett glas ren mjölk, ha nya skor utan att få skavsår etc.

Men jag kan rätt mycket också, även om jag glömmer bort det ibland..


kul

Fattar ni hur lite man har att göra då det ser ut så här...


Facebook.com uppdatera status..... 1 nytt inlägg... Uppdatera status... har det kommit några fler bilder?? ... näähh.... Hmm aftonbladet.se då? Har det hänt nåt kul senaste tio minutrarna?? .. Näh...   Hmmm.. bubirupidu... kanske någon har uppdaterat sin blogg?! Ja! ..... Näh...  ok.. Hm.com.... rea 70 % bara skit...

facebook.com uppdatera status... ja näh men ..

Jag pratar mest om Grönan och glass..

Jag har pirr i magen. Sånt där som man har då man ska åka bort och har sjukt mycket resfeber men man vill gärna åka bort men helst inte packa och oroa sig för att planet ska störta och så. Utan man vill bara ha det göttiga.. Som på Gröna Lund tex då man vill åka den läskigaste grejen dem har för det är spännande och läskigt och kul och pirr i magen och roligt på samma gång. men när man står i kön så blir man lite mer osäker, man kanske dör eller nåt? Då man ska sätta sig och det inte finns någon återvändo så ångrar man sig. Det var mycket skönare där nere på marken där mamma sitter med allas väskor och slickar på en glass.. Men sen då man åker så var det jävligt skoj ändå och sen kan man ju gå ner och joina mamma och köpa en glass..

Förändringar e bra men läskiga.


Vilda möss..

Gröna Lund idag med Hast och hennes mycket trevliga rumskompis Lina. Vi hade valt en liten knäpp dag kanske med tanke på sommarkryss och allt så det var tokpackat med folk och killar i gröna tröjor som glodde lite väl lust (igt) ... Grymt kul att det börjar regna då vi ska åka Vilda musen (som e ett suspekt namn på en bergochdalbana kan man tycka...) Men vi löser alla problem med att åka extreme en gång till, att gömma små handväskor från griniga carnies och att ta för många kort i skrattkammaren.

Allt är möjligt.


Roswell

It´s something happening here..

Kanske det är något i görningen, vänner. Jag önskar att alla önskninar slår in. Att historien inte upprepar sig själv som den ibland gör, att man ibland kan bli lyssnad på. Att att att att att allt blir sjukt bra. Kan det bli det? Ibland känns det omöjligt. Men ingenting är omöjligt.


punkt

Jag är varken dum i huvet eller retarded. Sluta anta det. Punkt.

Föruft eller känsla?

Nu vill jag leva på det sättet som jag velat leva väldigt länge. Istället för att behöva gå i den här väntan och bara VÄNTA. Fast jag har inte legat på latsidan inte. icke jag icke. Men inte desto mindre väntar jag..

Nu kanske man kan få sluta vänta och börja köra. Men man lämnar allt som är tryggt och går mot en tid i osäkerhet och kanske fattigdom.. men det vet man inte förrän efteråt.

Varför ska just jag vara så jäkla förnuftig för?! Kan inte jag vara en sån som säger " Nämen vafan jag kör så får vi se vad som händer, det lööööser sig!" Just med det här är jag inte sån. Jag är sån om jag ska åka till gotland i några dagar utan någonstans att bo, för det lööööser sig. Men inte denna gång. jag ger upp allt som är säkert, men får kanske mitt livs vändning. Eller så playar jag safe och har säkerhet men blir uttråkad och vill gnaga av mig min ena arm...

Tufft val. Säkerhet + tråkigt eller osäkerhet + kanske kul och helt jävla bäst...??


Man kan inte alltid skratta åt allt..

Jag brukar kunna skratta åt det mesta. Brukar kunna se det roliga i det tragiska ganska fort. Typ för att det är lättare då och att man inte gräver ner sig för mycket. Jag garvar mycket hellre än ojar mig över något eller tänker att man inte bör garva åt något. Men det här går inte att garva åt. Inte än. jag ser inte det roliga i då folk försöker skoja med mig om det för det brukar man kunna göra. Och jag har försökt. Men gör inte det. Det e inge kul. Inte än.

BTW

Har jag ett fett surrande och brummande i örat hela jävla dagen lång. För det står en fax en meter från mig. Till slut så tystnar den. Nu. Äntligen. jag kommer att få tinnitus. Jag hatar maskiner.

Fredriksson

Inget ont som inte för något gott med sig heter det ju.. Kanske det stämmer, jag blev ju av med nallen i handen på en klåfingrig tjuv en utekväll förra veckan. Men nu fick jag köpa en ny. Jag gick på någon deal som tydligen lät rätt bra med pott och sms paket och ditten och datten och så en ny lur för 500 pix. Mycket bra. Och mycket snygg är den!


spara och slösa

Kom på att jag behöver köpa lite sådär nödvändiga prylar, typ almanacka, sminkborttagning. (har du inte redan gjort det? Du tjatade ju om det för en månad sen!??)  Strumpor, trosor, mascara (alla jag köper bara klumpar vafan!!) Köttbullar och potatis (att äta ikväll, det är nödvändigt!) träningsbyxor (så att man inte drar sig för att träna för att man känner sig ful eller går ändå och tränar och är ful.) Sex and the cityboxen (ska köpas! billigast på Åhléns så fort lönen kommer! Behövs sen i höstmörkret om inte annat!

Sådärja. Kommer bara på mer och mer att shoppa.. Måste spara också. Men det gör jag faktiskt. Ge mig en medalj.


åååååhhhhh!!!!

Jaha då tyckte någon att jag skulle ha en ny mobil, så de tog min gamla från mig utan att fråga.  Så nu åker jag och köper en ny,,

Måste ha en skruttmobil jag kan ha då jag går ut...


depp

Sluta säg åt mig hur jag ska göra det jag gör. Jag kan det bättre än du så sluta med det.

Sluta jiddra för att du råkar störa dig på något jag inte kan rå för. Jag är ingen trollkarl.

Sluta tala nedlåtande till mig.

Sluta försöka mästra mig i saker som du borde veta att jag kan bättre än du. Det du kan bättre än jag håller jag tyst om.

Sluta behandla mig som en idiot.

Sluta göra dig rolig på min bekostnad. jag skrattar gärna med någon, inte åt någon.

Sluta ta mig för givet.

Var tyst. I 5 minuter. Tack


Tantvarning

Idag på bussen satt jag och pratade i mobilen i vanlig samtalston, råkade skratta till och då flög en rynkig gammal hand som tillhörde en tant ett säte bort upp framför ögonen på mig och hytte med sitt beniga pekfinger åt mig. "DÄÄÄMPA DIIIG NUUU" och de andra två kärringarna med henne suclade högljutt åt den ouppfostrade ungdomen. Suck säger jag! Jag fattar inte grejen med att irritera sig på att folk pratar i telefon. Om man inte pratar skithögt och skriker eller nåt, fast varför skulle man ens göra det? Tanterna blir bara galna över att de inte kan höra svaren på vad jag säger och därför kan de inte tjuvlyssna. Om jag hade haft någon bredvid mig som jag pratat med hade de aldrig vänt på sina huvuden.

Bry er om viktigare saker.


Önskelista ala sofy

Tänker skriva en önskelista. Ni vet en sån där lista man skriver över 100 grejer man ska ha gjort när innan man dör. Fast en önskelista. Typ de här sakerna vill jag ska hända och make it happen. Sen en öönskelista på saker man alltid velat ha, tex Super mario 8 bitars, en pizza lika god som den i Frankrike den där gången eller en biljett jorden runt.,

Sen bara börja pricka av..


väntetid

Jag har väntat tålmodigt. Som att vänta på bussen som aldrig kommer och man inte ens suckar åt det. Tills man börjar mistänka att bussen inte alls kommer. Men jag är trött på att vänta. På att gå och kolla på tidtabellen och fortfarande inte se något för att en fågel har bajsat på den så man inte ser ett skit om tider, lördag och söndag och vardagar. Det verkar inte spela någon roll vilken dag i veckan det är, jag fortsätter vänta för snart måste den komma. Jag börjar bli irriterad och sucka och till slut så går jag en station längre bort för att fördriva tiden. Frågar förbipasserande vad klockan är, för kanske jag har kollat fel. Går igen till tidtabellen. Fågelbajset är kvar. Såklart. Jag väntar lite till..

Man kanske ska tända en cigarett för då kommer väl bussen alltid?

Men jag röker ju inte... Eh jag kanske ska tända en ändå, bara för att testa?

datagurus se hit!

Min blogg är skitful. jag vet inte hur man gör den finare. Ni som vet. HJÄLP MIG!

skavsår

Det är inte alltid man har en sån här dålig vecka. Nu får det vara nog..

jag vill gärna skära bort min häl som askungens styvsystrar gjorde så den slutar göra ont så jag kan ha mina nya skor. Fast jag vill inte bli gift i slottets stora sal. bara få på mig mina jäkla skor.


efter att ha sovit endast 3 timmar inatt

Jag vet att man inte får somna på jobbet. Speciellt då man bör svara i telefon och alla går förbi mig hela tiden. Men jag gör det snart.. Jag tänker att "om jag bara blundar lite så.." Då är det kört.

Inom tio minuter har jag somnat. Kidding you not.


RSS 2.0