Om jag får..

Får man känna sig ful fet och ynklig ett tag??

Så tack..

Nyårsafton

Imorgon är det nyår och för den vane bloggbesökaren vet man att mina nyårskvällar brukar bli sådär. Det har varit både det ena och det andra, men det värsta kanske var då jag stod bakom blomman i hallen hos okänd person och hörde folk skrika gott nytt år. Inte ens alkohol var särskilt inblandat den gången. varje år tror jag att det ska bli ändring så jag håller alltid på att schåsa upp nyår så mycket jag kan. Förra året var jag i Åre och försökte med min arma kropp lära mig att åka bräda. jag lyckades sådär och men med lite tp och hummer på kvällen så räddades nog den nyårsaftonen också tillslut. men det ska nog fan alltid hända något denna förbannade natt.


Buhu

Varför skäms man då man e fattig? Jag är rätt så fattig och jag skäms lite ibland. Känner mig lite dålig liksom.. Trist eftersom jag inte alls har slackat och vart en soffpotatis, tvärtom, men lik förbannat är det tomt i fickan. jag är student och snart praktikant utan en endaste liten inkomst. jag vill ju inte gå miste om det men jag vill fan inte äta nudlar heller. Jag får jobba extra helt enkelt och praktisera och jobba lite till... Hårt det här att få göra det man vill mest i livet...


Den 23 dec..

Hur kan det inte finnas pepparkaksformar på ica??? Eller konsum?? Hur kan det alltid vara ett nytt diskberg varje morgon trots att jag diskar typ 2 ggr per dag? Varför får jag inte det där mailet och varför dröjer det alltid hundra år mellan tvättstugetillfällen? Kan dom inte ha lite bättre tejp som räcker lite längre?


Detta är frågor man frågar sig den 23 dec då man ska baka pepparkakor, äta frukost, tvätta och slå in paket på samma gång. Det är lite stressfull, men jag har inte tid att gå in i julväggen nu. Skinkan ska ju griljeras för bövelen...

hej o hå

Man ska inte behöva skämmas för nåt man inte rår över... Eller hur ;)


Får man inte spilla då man e vuxen?

Man ska inte ha sönder saker hos människor som inte uppskattar att bli söndrad. Jag har en kompis som man kan spilla rödvin över soffan hos, och hon säger att det är luuuuuuuuugnt!!! Och en annan som säger att det kostar 320:- för kemtvätten. Hur jag betalar spelar inte henne ngn roll..

Säg en siffra bara

Antingen så är man som tjej ( jag säger tjej för jag är en sån..) pryd eller slampa. Antingen eller. Håller man på sig och inte ligger med vem som helst och kanske inte vill avslöja alla sina sexuella upplevelser till vartenda öra som behagar lyssna så är man en pryd jävel som e tråkig. Fan lev lite.

Eller så har man legat med ganska många killar och provat på en del. Man är rätt nöjd med det och lever sitt singelliv.
= Slampa.

Berätta Sverige, hur många killar ska man som tjej ha legat med för att det ska vara optimalt? En tjej som kan ta för sig men ändå har en gloria över huvudet?

Det är nästan skrattretande...

Är det fel att vara missunnsam mot folk man inte gillar?? Eller är det bara att man inte gillar dom? Jag vill hellre att de som fötjänar att få framgång eller cred ska ha det... Inte någon som går över lik och suger energi från personer för att synas. Eller jag vet inte, kanske är det det som krävs för att få det man vill ha? Jag vet inte om jag kan gå över lik. Jag är idioten som tror att sånt som händer i filmer ibland, faktiskt sker i verkligheten...Dumma jag.

Då jag säger att jag bjuder så gör jag det och då gör jag det gärna!

Jag har så jäkla svårt att säga till folk om saker. T.ex. om de har lånat 100 spänn från mig i mars så säger jag inte till om det förrän i december och då känns det ju larvigt så då händer det att jag skiter i det. men hundra spänn är ju hundra spänn ändå. Bara att jag måste skaffa mig en stake att säga till i mars eller i af april. Eller om det är en ojämn summa. Typ 123 kr. Jag vill gärna bjuda så mycket jag kan men jag kan inte så mycket just nu.. Förlåt.  Skit i de där 100 spännen också förresten...


Thank god for you Linda!

Tack Linda Rosing för att du tar över löpsedlarna i sverige. Vi har inga olyckor eller katastrofer att oja oss över så då tar vi bottenskrapet, lite botox och ett nytt dejtingprogram. Eller nytt och nytt...

Låter dramatiskt men...

Hur mycket man än skriker så är det ändå inte en jävel som hör en. Man står där och gallskriker och tömmer lungorna på luft men inte en enda reagerar. Det är lite smått otroligt. Sen då man skrikit klart så tittar någon till och frågar "sadunåt?"

Sen undrar man hur många gånger man måste gallskrika för att den som frågar ska förstå och antingen gallskrika med mig eller hålla för min mun??

Jo men asså... joråsåatte

Min frisyr är trött

Mitt hem bör städas

Jag är trött på samma visor

Jag vill att någon annan ska städa åt mig

Tycker min amaryllis ska slå ut

Tänker vinna på lotto

Eller triss

Helst Lotto

Jag vet inte, men vinner man inte mer där?

Jag har köpt en julskiva

Tror mitt citrusträd kommer dö innan sommaren

Hoppas inte

vattna då för fan...

Tycker synd om Jenny som slitit av sin nagel

Screeningen idag gick över förväntan

Tackar!!!


Ursäkta

Min oflitighet på min lilla blogg, men lite mycket nu så inte ens tid att skriva lite skit om vardagen.

En reflektion är iaf att det är skönt när man har rätt. Eller hur? har jag inte rätt? (haha)


Carolina Klüft är väl gjord av pengar eller??

Varför får alla kändisar hjälp med att renovera sina hem för?? Det är ju dem som har råd. Ge det till ngn fattig mamma itället eller till fattig student (:D Yes pleaaase) Johnny och Matthias, come to my rescue.

Och från oss alla till er alla: Döp inte era barn till Torkel och Göte. Det är bara inte rätt...

HELP

jag tycker att det kan vara lite småaktigt att inte be om hjälp om man nu behöver den eller erkänna att man klantat till det. Det kan i för sig finnas personer man inte vill fråga, som man bara får ett suck ifrån och en liten syrlig kommentar som "har du kollat så att kontakten sitter i??" Nä jag har bara stått här o hållt på hur länge som helst och jag har inte kollat om kontakten sitter i. Dumdum.

Schysst att ibland bara erkänna att nä nu jävlar brinner det på torpet, kan nån hämta vatten?? Man kan inte göra allt själv, så sänk näsan lite, släpp sargen och kom in i matchen.

dagens ordspråk

Den viktigaste julklappen är den till dig själv.


RSS 2.0