Hemmafru kanske inte e så pjåkigt..

Nu har man julpysslat öronen av sig och nu står adventsljusstaken mossad och klar och amaryllisen slår väl ut snart :) snart puttrar maten på spisen och byxorna är snart lagade. Ska bara hitta en symaskin först.. Nä nu måste jag baka lite också.


Om jag inte hör av mig mer så sprack jag nog av duktighet..;)

Another don´t

Stå inte mot hissknapparna med ryggsäck. Gör inte det.

Holidays are coming.... always coca cola

Jag får julstämning av de konstigaste sakerna. Eller ja, att det luktar hyacinth eller att det är snö ute är inte så konstigt, men att coca cola reklamen kan ge en pirr i magen... Den där med lastbilarna som kommer och dem sjunger;"Holidays are coming.." DÅ är det jul! Inte då Claes Ohlson pyntar för det gör dem i september, och inte då jultidningarna säljs (gör det det fortfarande??) för dem börjar säljar i juni och inte då Martins tjej börjar julpynta för det är också i juni. Nej cocoacola reklamen ska det vara, med barn i 50-talskläder som åker skridskor och köper cola ur en colaautomat och ser ut som att de har vunnit 1 miljon. Då e det jul.


Men eru dum eller??

Om alla ni som har det enorma uppmärksamhetsbehovet som ni har bara kunde lägga ner.. Ok det e kul att bli sedd, men inte hela tiden och inte av alla. Jämt. Alltid. Det e inte charmigt när en som ska vara en polare är otrevlig mot en eller "skämtar" elakt på ens bekostnad. Aldrig är det det. Har man en syrlig jargong så vet man vad som gäller och då är det extra viktigt att inte gå över gränsen, men mer och mer så snäser de åt en, fäller kommentarer som "ehhh.. gumman.. eehh vad tror du att du håller på med??" skrattar lite för att rättfärdiga sin jobbiga ton, som inte ens dem själva skulle vilja bli bemötta med och så är stöten lagd.

Ni vill alltid ha rätt, eller ni SKA alltid ha rätt om det så ska kosta er en timmes argumentation med någon som kanske för en gångs skull vågar säga emot, men som givetvis förlorar. Ni vet ju bäst. Man kan ha fel, det händer faktiskt.

Ni kan hävda er någon annastans, men inte på min bekostnad. Jag är så skogstokigt trött på dessa människor som med små elaka ord trycker ner en. Lyft upp dina vänner istället, det kommer man mycket längre på. Garanterat...

Lägg ner.

do´s and dont´s

JA: Skriva CV
NEJ: klanta sig så det försvinner.

JA: Köp en jacka
NEJ: få mer habegär... den där ärmlösa kavajen vill man ju ha...

JA: Säg något du menar
NEJ: Fega inte o gör det på sms

JA: Diska berget av disk i hon
NEJ: Glömma skiten som står på vardagsrumsbordet då...


tamejfan

Jag är ingen jäkel på photoshop, men jag ska bli. Jag är ingen sjuhejare på avid, men jag är på god väg. Jag är en jäkel på att läsa nyheter och jag e nog rätt fin på att skriva manus. Jo tamejfan, jag vill nu. Jag ska bli bäst.


schalama schalama

Man måste alltid förklara sig. Ingen fattar något på en gång. Är det jag som är smart och komplicerad och de andra som är dumma och enkla eller talar jag i tungor??

Konsum, du ruinerar mig..

Fan vad dyrt det är med mat!! Och man blir plågsamt påmind om sin studentbudget då jag handlar

2 apelsiner (de är tunga så det får inte bli för många..)
tomatsoppa
vitlöksbröd
halvliter glass
ägg 6 st
tandborste
1 avocado

170 spänn!!! För i helvete! varför har man inget willys eller nåt.. eller mer pengar??


nymålat

Man tror att Sverige är relativt fritt från rasism. Det är ju fel har jag upptäckt. Min kompis från marocko åkte tunnelbana med en tavla som inte helt ahde torkat (en liten tavla) för vi skulle ha den i vår sändning i skolan och det var sjukt ont om tid...och så kommer det fram en tant och  får en dutt färg på sin jacka. Min kompis erbjuder sig på en gång att betala kemtvätt och berättar om sändningen. Tanten skriker att hon är terrorist och att hon borde åka hem till sitt eget land. Sen tar hon sin hand på tavlan och smetar på min kompis kläder som hämnd och sen polisanmäler hon henne för att hon är terrorist, hemlös och att min kompis ska ha trakasserat henne....

Jo men världen är rättvis. Ingen har sagt något annat iförsig...


Sofy till verkligheten

Sorry har varit i ide i bloggvärlden men är nu tillbaka. Jag börjar naturligtvis detta inlägg med lite klagande:

Trött trött trött blir man på folk som ska försöka sätta en på plats då det är de som aldrig kan sköta sig i vanliga fall. Så varje gång de får en chans så biter de till. Det e trist och framför allt så får man en så ohygglig lust att bita tillbaks. ner på mattan igen bara, du vet inte vem du dealar med här..

Och så lite oro:

Mina fiskar håller på att dö! Jag har två, och den svarta har fått något vitt på ögat så det har blivit dubbelt så stort! Stackarn. Och det hjälper inte att ringa veterinären, för enligt veterinärer så är fiskar meningslösa djur att försöka rädda. Förra gången jag ringde då min förra fisk blev sjuk, så skrattade dem lite. (Jag kan kanske förstå dem, men ändå!!!!) och sa att "aaaaaah duuuu... du får nog gå till en djuraffär.. vi har ingen aning..." Lär ni er inget på veterinärskolan sa jag och la på luren...

Sist men inte minst lite kärlek...

Till fantastiska människor där ute. Som vågar som kämpar och som finns där.

ägg, smör o potatis.. eller bara potatis..

Såg en artikel idag om Rapp-Greta. 95 - årig rappare som underhåller på seniorboende. Så jäkla coolt! Jag vill vara Rapp-Soffan då jag blir 95. För det tänkte jag bli.. Hoppas jag..

Vi har haft studio i skolan, hur kul som helst. Vi pratade om studenter o deras liv med lite pengar o allt. Fast det visade sig sen att de som gav tips på att man t.ex. ska storhandla för att spara in på slantarna och att inte spendera spargrisen på en gång, egentligen fick sin mat betald av mamma.. Ok. jag skulle också spara MASSA pengar på att storhandla... Om någon annan betalar förstås.. Då tjänar man faktiskt på det mesta. Pucko.

;)


osså nånting glatt till kaffet!

Ett lite gladare inlägg kanske behövs.. hehe..

Jag är glad för att man klarar av saker man inte tror att man ska göra. Jag är glad för att du e så bra, fin vän. Jag är glad för att madrid finns och förgyller vardagen. Jag är glad för att det regnar idag. Jag är glad.

but why?

Man skriker och folk hör inte. Hur kan de inte höra? Måste man rita och berätta för att få förståelse. Var som du brukar för faen. Blir trött på folks dåliga attityd hela tiden. Gör vad du ska annars kan du göra något annat.. Om jag ändå ska stå här och snacka för döva öron så kan du lika gärna strunta i att dyka upp.


tycker jag iaf..

Tack som fan

Det känns så jäkla bra då någon ser en. Tar ens bästa sidor och gör till verklighet. Öppnar ens egna ögon, för man tänker själv ofta på det man vill förbättra med sig själv. Och fine det e väl bra att man vill förbättras men man ger sig själv för lite cred. Man ger för lite beröm till folk man gillar. Det e så jäkla skönt att någon ser att man e bra och säger det. Tack för att du såg.

Klappa dig på axeln för fan. Det förtjänar du.


Man hade fel

Man tror inte det finns så många såna där personer, men det finns det. Tyvärr.. Man förväntar sig massa av dem för att man själv är lite naiv och vill tro det bästa, men smäll på fingrarna för fasen. Att använda armbågarna istället för hjärnan är tyvärr för vanligt. Men såna där personer alltså.... att dem finns... Fan

oh yea

Jag gillar spontanitet jävlarimej! Kom hit så gör vi det! JA!! Som på teaterskolan då vi gjorde "ja-leken". Då man föreslår något så ska alla säga JA! Skit kul faktiskt. Ska vi gå och måla oss gröna och sätta oss i en lyktstolpe och ropa "hej ja e en grön gurka"???

...


JA!!!!

pengar o penisar

Fan vad störigt det är att så mycket beror på pengar. Önskar då såklart att jag hade mer pengar än vad jag har.. kanske vinna en eller två eller varför inte tre mille på triss, för här händer det fan aldrig...

Om jag hade lite stash så skulle man kunna ta "ett år ledigt" bara för att resa lite.. Mmmm just det. Eller kanske ta en liten resa för att vila upp sig bara...

Hörde igår att man genom pengar dagligen kommer i kontakt med ca 15 penisar...

Det får en ju direkt att tänka om...


RSS 2.0