Orolig i en strut

Det är så mysigt när det regnar. Iaf då man är inne. Och när man ska åka bort snart :) Börjar oroa mig som vanligt. Det verkar regna där nu iaf, tänk om det är pissväder i tre veckor och massa tusenlappar som betalt flyg och visum o shit bara är bortkastade?? Tänk om allt är stängt och om thaiarna är dumma mot oss och snor våra grejer eller nåt... Fan att jag alltid ska oroa mig. Det är typ så att jag tänker att om jag inte oroar mig så händer det jag inte vill ska hända... Fast jag kan ju inte göra ett skvatt (hmm.. skvatt... Bra ord! :)) åt det då jag sitter på jobbet i Sverige två veckor tidigare...

Allt är Air Chinas fel. Det är dom som håller på o bokar om våra biljetter hela tiden så vi nu kanske inte alls kan åka in till Peking och stå på himmelska fridens torg.. Har hört att de har dålig mat också så det kan jag ju alltid oroa mig för....

Jag är trött på att vara här nu. Jag har en kalender som jag kryssar över dag för dag.... Snart så.

Moraltant Berit

Såg en tjej igår som inte hade några kläder på sig.

Nej, jag spelar inte för det andra laget, har heller inte tittat i playboy på pressbyrån utan jag har åkt buss i centrala stockholm. jag satt på bussen hem då en tjej gick i kungsan med typ inga kläder på sig. Hon hade urringning så tuttarna höll på att ramla ur och hennes kjol slutade precis innan rumpan blir till ben... Asså moraltant Sofie, visst. Men vafan brudar. Visa inte hela muffen för hela kungsan... eller bussen för den delen :)

Bara en liten bit till...

Jag tycker det är ganska svårt med förändringar. Fast det känns mycket bättre då förändringen är bra. Den här förändringen är bra. Jag har törstat efter den här förändringen länge nu. Snart snart snart.

Jag ska verkligen försöka, jag ska göra mitt allra bästa. Jag ska inte låta dom ta mig. Snart så.

Vad kan man få för 58.50:-??

Jag har tråkigt. Tiden kan ibland gå skitfort fast man har tråkigt, och ibland kan det gå såå lååångsamt. Idag är en dag då dessa två fenomen blandar sig med varann.. Nu har klockan varit kvart över ett i säkert tjugo minuter.. Jag tror jag ska gå en skitlång promenad idag. Typ så långt att man bara måste testa om man orkar...

Jag vill ha lön, då jag nu äger 58.50 på kontot. Det är ju trots allt bara måndag, jag kan klara mig på de femtioåttariksdalerna tills imorgon iaf. Sen måste jag ju få lön!!

Hatar att ha en sten över bröstet som måste tippas undan. För typ två timmar sen så fanns det två stenar. En är bortstjälpt som tur var. Det blev mycket lättare då..  Skulle vara skönt att ha en hävstång eller nåt..

Man ska nämligen våga så jäklarns mycket hela tiden. men jag vågar. Jag gör det.

copycat

Kopieringsapparat, jag ger dig mitt hat,
Du, en maskin, som bara ger mig hånflin
Varför vill du mig illa? Jag så många tårar måste spilla
jag vill göra dig väldigt väldigt illa.

Varför finns du i mitt liv för? Är det något fel jag gör?
Jag önskar du försvann så jag åter lugna stunder fann.
Jag dig mina dagar ger, o du din skit bara hånler.

Låt mig slippa, för snart kommer jag flippa
Slå dig med något trubbigt och hårt, lär inte vara så svårt.
fast då spiller du väl toner på mig, hur ska jag orka så säg?

Från en som hade hoppats på kvarting...

Jag är mycket arg för att Sverige ibland spelar som mesar, passar ryssar och skiter i vad dom presterar... man blir ju så ledsen då det faktiskt gäller...


Tänk snabbt!

Jag är dålig på att fånga saker. Har inget direkt bollsinne, kan man egentligen säga. Det beror nämligen på att jag har inget stereoseende i ögonen och har därför inte världens bästa avståndsbedömning.. Det låter lite koko o det är det väl också, så det är därför folk i mitt lag måste skämmas på beachvolleyn eller när de slänger ett äpple till mig och jag fångar.. nästan...

Värst är ändå badminton.. en liten sketen jäkla "boll" som blåser bort så fort det kommer en vindpust och fladdrar iväg o ändrar riktning så fort man ska klämma till och få över den på andra sidan nätet igen...

Fast speciellt jobbigt är då bollen eller fjäderfäet kommer i sidled och man ska på en meters avstånd på en halv sekund slå till fanskapet och faktiskt få till det.. Lycka till soffan

älskar älskar inte




Jag älskar att det i skyltfönstret till Stockhome på Kungsgatan finns en skelögd ko. Jag älskar inte att folk kör på mig när jag går över gatan. Jag älskar inte att Kinas ambassad aldrig svarar, men jag älskar att få åka till Kina snart..

Jag älskar att fika, men älskar inte att få snea blickar för man käkar något som inte är GI... Jag älskar att jag ska få köpa ny mobil, älskar inte att ständigt bli påmind om att det är onödigt. Jag älskar också att det är midsommar snart och man då får ha blommor i håret, älskar inte gräsfläckar på klänningen dock, men jag älskar sill fast jag älskar inte att spilla sillspad. Jag älskar att jag snart ska åka på lång resa men älskar definitvit inte kackerlackor.. (Jag blir en total brud då jag ser kackerlackor... måste skrika o stampa samtidigt.. spindlar o ormar, kom o gosa med mig, men kackerlackor  ska fan utrotas.. skiter i näringskedjan)

Älskar därför att jag ska ta med insektsspray på min långa resa, älskar inte att.. eh.. eh, fan jag älskar alllt med insektsmedel.

Älskar inte att då jag tänker på kackerlackor så får jag la coccaracha i huvet.. Be gone!

att man orkar irritera sig på fåglar o kasta grus på dem...

 Idag fascineras jag av:

Folk som har verkligt nöje av att läsa Svenskt Näringslivstidningen

Folk som orkar

Folk som inte orkar..

Att man kan tro att det är snyggt med foppatofflor på riktigt

Att folk inte har kläder på sig när de går på krogen (but why?)

Att livet är märkligt

Knappar som går sönder

Att det är skillnad på folk o folk (but why?)

Att sill kan vara så gott

Att blodpudding kan vara så äckligt

Att någon någon gång kom på att laga svartsopppa (but for fuck sake WHY??)

Att jag orkar



Snart är dety midsommar o då får man göra blomsterkrans att ha i håret :)

Billeba and friends

Vissa namn är såna namn som man bara ryser  av att höra. Namn som man har dåliga minnen av. Eller goda för den delen! När jag hör "Gunhild" tänker jag bara på min skräcködla till dagisfröken som blev jättearg på oss och sen då hon fick dåligt samvete så kramade hon oss så vi gick sönder. Sen var hon sådär elakt vuxen ibland, tex då jag sa att en soppa smakade koskit (vilket den gjorde eller iaf såsom koskit luktar) varpå hon svarade mycket överlägset "Vaddå har du smakat koskit eller"?? Och så där höll hon på. Kärring.. Men min kompis vet jag tänker på en snygg brud som heter Gunhild (otroligt men sant tydligen)

Sen då jag tänker på Sanna så tänker jag på min snoriga kompis på dagis, medan min polare tänker på en annan snygg tjej... Mycket snygga tjejer blir det...

Billeba är också ett hemskt namn.. Min gympafröken i sexan. Hugha, den kvinnan var nog inte ens kvinna utan ett DET med för mycket kroppsbehåring och ytliga blodkärl. Hon blev rasande titt som tätt och då såg man det för att hennes ansikte först blev tokrött.. Läskig "kvinna" det där.. Sen såg jag henne flera år senare med en ny grupp att plåga i ett omklädningsrum i simhallen. Det var en syn jag hade kunnat leva utan. Enough said.


medborgargardet...

Någon gång i veckan så åkte jag buss som alltid den tidpunkten på dagen. Det var så där sjukt varmt som det har varit i veckan och studenterna skrek förbi på sina flak fyllda med lättklädda rumpor och förfriskade kroppar.... Det var samtidigt USA besök och trafiken stod blixtstill.. Jag kom från norrmalmstrog till kungsan på 25 minuter.. Jag tog mod till mig och gick fram till den bryska busschaufförinnan och frågade om hon kunde öppna dörrarna så vi fick gå av, för det var tvåtusen personer på bussen och ingen trafik utanför som sagt, för ingen bil kunde ju röra sig en milimeter.

Ett argt NEJ och ÄR DU GALEN?? MITT I VÄGEN??? SKULLE INTE TRO DET TJEJEN!!! fick jag tillbaks och jag lunkade besviket tillbaks till min vrå i mitten av bussen. Efter att tre män försökt tämja argbiggan så gjorde vi uppror. Alla tre männen plus lilla jag gick fram och krävde att hon skulle släppa av oss, vilket hon gjorde. Det var som fan tänkte jag. Power to the people.

We are the world... we are the children...


Dagen efter...

Heja heja!! Fasen det gick rätt bra ändå! Träningen har payat off och jag kunde springa hela 5 km utan att helt tappa fattningen, fötter eller förstånd! Tjohooo. Och så fick man ju medalj och jag kände mig mycket stolt. :) Sen fick vi picknick med schyssta mackor och goda röror.

Fast om man säger att man ska vara med i joggningsgruppen, varför går man då?? Och med stavar dessutom? Det är ofta lite bastanta damer med några år på nacken som bestämmer sig för att här kommer jag!!!! och mejar ner alla i sin väg med sina gigantiska gåstavar.

Det är ju bra att de rör på sig iaf.

Jag fyller år imorgon. Schysst.

Joggelijogg

Jag ska springa vårruset idag. Så toookigt oladdad. Vill helst av allt skita i det, köpa ett kilo godis och sätta på någon box med någon serie som är ganska hjärncellsbefriad. Men icke. Träningskläderna ska på vid sextiden, däribland mina fotbollsdojor som är de enda träningsskorna jag har. Trycker åt lite över fotknölen men vill man springa vårruset får man lida pin.. Och jag som inte vill springa vårruset men måste ändå lida pin..

Närå, det blir nog kul. Jag har aldrig sprungit något sånt här lopp förut.. Kan tänka mig att det är många tanter med stavar som man måste köra om och dricktält och reklam och stöd den och den. GoGo Tanterna tycker jag. Fasen om man skulle bli en hurttant då man blir till åren? Lite beundransvärt faktiskt.

Sen hjar jag skavsår. Överallt. För jag har provat tre par skor idag och jag har fortfarande ont för att dessa tre skor har gett mig skavsår överallt...  Där kommer dagens I-landsproblem in igen.. Jag har ju skor iaf..

Heja fiffi friskt humör, det är det som susen gör!!!

PANG!!

Jag ska åka till Thailand, tjohoo!! Fast det medför att jag måste vaccinera mig. Jag är inte spruträdd men det tar ändå emot att spruta in en minidos av hepatit A och Kolera i armen, sen gör det faktiskt rätt ont. Jo men jag tycker det. Förra gången jag tog blodprov så mådde jag verkligen piss (därför var jag hos farbror doktorn..) så när hon börjar tappa mig på blod så svimmar jag! Inte för att jag tycker att det är äckligt med blod eller nålar (inte fan e det kul heller, men jag tror inte att jag ska dö typ...) utan bara sådär vips. Jag sa tom till sköterskan.. "Eh du.. jag tror jag svimmar nu..." "nejdå! " svarade hon.. JODÅ visst fasen dunkar man ner huvet i skrivbordet med en nål i armen. Vaknar upp kanske en halv minut senare i vertikalt läge med huvet ner och hör ingenting. Minns att jag drömde om skor med vingar... Mycket kan hända då man svimmar tydligen.


Nä det där med Hepatit A... fast jag måste väl... Det är bara att tänka på annat som min skolsyster sa. PANG så var det över sen!

Flaxeliflax ska man ha ibland...

Det är grymt att ha flax. Jag upplever sällan att jag är personen med flax, det är alltid något man snubblar på eller slår tån i eller så, men i helgen hade jag flax. Det är grymt då saker faller på plats. Hade 25 årsfest för mig själv :D och stressen började slå på rätt hårt då klockan var halv sju  och jag fortfarande stod och brassade bål och lade ut gafflar då gästerna skulle komma mellan halv sju o sju. Scheisse in das Schnaaase vad sjukt stressigt det var. Blandning mellan förtjusning och att börja grina. Jag sprang upp och svidade om och då jag sen kom ner lugn som en filbunke.. Mmmmm just det, eller inte, så var det bara att börja festa! 

Då vi ragglade hemåt någon gång vid 6 snåret på morgonen så såg stället ut som ett bombat horhus och varken mitt innersta förstånd eller min huvudvärk dagen efter ville masa mig ner o städa.. Men vad gör man då plikten kallar... Så jag drog på mig kläderna som låg närmast för att ta tjuren vid hornen och se döden i vitögat..

Nu till FLAXEN.. Då vi kommer ner med skurtrasorna i högsta hugg så ... är det STÄDAT!! Det har blivit missförstånd med vaktisen som e lite sne för att vi inte städat tidigare, hon hade ingen aning om att vi hade fått städdispens till söndag eftermiddag. Så jäkla cool tant. Vi älskar henne.

Hon fick massa godis sen.

RSS 2.0