:)

till och med jag är inte glad jämt. jag är inte glad nu till exempel. Då man är glad jämt får man aldrig lov att vara inte glad. Det går inte. Man är ju alltid glad ju.

kanske för att det är kvinnligare..?

man får ganska mycket mer respekt från män när man har kjol på sig än då man har byxor.. Håller upp dörrar och är artiga. kan man få lite mer av den varan iförd jeans tro?

SofiE

Jag söker jobb. Som fan och när de skickar ett "tack men nej tack, vi har inte plats råd lust att anställa någon just nu" MEN Varför i hela jäkla friden måste alla skriva: " hej Sofia, tack..." Jag heter INTE sofia, utan sofie. det är en jäkla skillnad, som maria och marie, eller Johan och Johanna for craps sake. Det är så jäkla irriterande.. Och oproffesionellt..

Dos and don´ts

Ibland vill jag prata med folk omkring mig, tex på bussen, för att ge ett råd eller två som de så väl behöver. Tex idag sitter det en ganska välskapt man med rätt snygga kläder mitt emot mig på bussen. Men allt det där som faktiskt är ok försvinner med hans lugg. God DAMN it, ta bort luggen. Det sticker i ögonen och kliar i munnen. jag fick övertala mig själv att inte säga: " hörru, om du bara kammar bort den där jävla luggen med lite gelé eller hårwax så kanske du får ligga lite mer!"

men det sa jag ju inte...

Jobbigt också med folk som måste prata lite för sig själva för att de tycker att det är en pinsam tystnad. Som en tant då jag tränade på lunchen (guldstjärna i kanten) som kom in i omklädningsrummet då det bara var vi två där och börjar småmumla massa strunt typ: "ojojojoj, vad ska den här.. oj ja nä vad är det.... hmm var e den då... ojojojoj" Vill du att jag ska svara? - tala högre. Vill du inte det? -håll klaffen.


Flax. Nu. tack

Asså lite otur just nu...

* Min nya fina hpminidator är sönder - reklamation som alltid går så fort och smidigt, och hp som aldrig skickar det dom ska. SKICKA NUUU tack...
* kanske blir utslängd ur min älskade lägenhet om en månad för att hans dumma son ska bo där... Kanske. hoppas inte. INTE. Eller så godkänner inte styrelsen ett år till... Tokköpa lägenhet sådär på en höft vill man ju inte. Ska man ju inte.
* Fick inte det där jobbet. Crap.

Måste få flax nu.

trash tv

Hur kul ere egentligen att vara Paris Hilton?? Ok, hon har tokmycket pengar som hon kan bada i om hon skulle vilja, hon bygger ett palats till sina hundar (orka..) och kan göra vad hon vill egentligen.men vafan. Jag vill inte vara den som måste ha ett program för att hitta en polare... Eller att ens killar dumpar en stup i kvarten.

Eller så är det värre att vara en av tjejerna eller "killarna" som vill bli paris polare. SÅ är det nog.

vill, nu helst

Jag vill väldigt gärna nu. Väldigt gärna. jag håller tummarna

Tack o hej

Jag tackar ofta för mycket. Vet inte hur jag ska tacka för att det ska bli lagom mycket tack. Jag tackar också då det inte är jag som ska tacka. Det är kanske serviceyrket som har skadat mig. Räknade en gång hur många tack jag sa på en dag, och det blev några hundra typ fyranågonting.


tristess

Ska snart ta sig an det mordiskt tråkiga. När det tar slut blir jag så glad men vet att det snart kommer nytt tråkigt. Hjälp mig att härda ut tills det är över.

Jag har tråkigt.

Tant Sofie

Tror bestämt att jag blivit tant. Jag är så förståndig hela tiden. Jag irriterar mig på trafiken och suckar lite så att alla ska höra. Jag funderar på vilka blommor som kan tänkas passa i sovrumsfönstret och var det inte länge sen vi dammsög?

Pricken över i var när jag öppnade fönstret och sa till ett par ungdomar nere på gatan att dämpa sig för jag inte kunde sova. och de löd.

26 år och tant. Ge mig en shot så jag blir människa igen...

tråksläkt

Ibland undrar jag hur vissa familjer har kul ihop.. De är ju såå trååkiga! Ser på bilder på fejan och en del skrattar aldrig. Så har de kommenterat: "jag och mamma på fika i stan" och så sitter de och ser så uttråkade ut.. Tråkigt om man skulle ha värsta trista familjen, som aldrig fattade ett skämt eller som aldrig kunde asgarva..

Tur att jag har min roliga familj.

För fler roliga familjer:... www.awkwardfamilyphotos.com

som sagt

WhenIPutMyLipsLikeThis.jpg image by Night_Song

men män...

ibland får man verkligen rita och berätta för er män. Ganska ofta faktiskt. Ni fattar faktiskt rätt trögt. Det hjälper inte om man förklarat förut.


Se på fan

Glad för att man fick lite framgång igår. Jag hade gått och dragit på en grej som jag gör ibland, då man lägger lappar för att påminna sig själv om att man ska glra något som man hela tiden kommer på självmant så man behöver egentligen inga lappar, en man skriver lapparna för att kunnaintala sig själv att man varit duktig. Nu sket jag i det där och körde istället, och det visade sig löna sig iaf.

:)

jag ska skaffa mig en barnvagn, fast utan barn...

Det är varmt, klibbigt och svettigt.. Folk tränger sig som galningar och speciellt folk med alla dessa barnvagnar... Det svärs och spottas och jag försöker för varje steg flytta min påse som väger ett ton ungefär. Ungar skriker och tjatar och låter. Barn låter otroligt mycket. Djurgårdsfärjan is not a happy place...

delete

Hade precis skrivit ett tokigt långt inlägg som sen raderades.. Crap.. Det kommer när jag orkar skriva det igen...

RSS 2.0