tack

Grymt skoj att träffa gamla vänner man inte hört av på ett tag. Då fattar man hur mycket man saknar dem.

Och en man som lagar det viktigaste föremål du har, för han vet att det är viktigt för mig och utan att jag vet om det. Kärlek.


jag ska bara..

Inte fan ska någon säga att jag inte försöker. Hela fucking tiden.

vägskäl

Hade gärna velat viljanågot annat i livet. Något som inte är så förbannat svårt. Ett yrke där man inte konkurrerar med halva sverige. Där man slipper bevisa sig hela tiden och ha sitt öde i andras händer. Jag har gärna gjort något annat, lättare om jag hade kunnat. Men min stora skräck är att vakna upp om ett tag och misstrivas på mitt jobb. Därför är det läskigare att välja ett tryggare jobb än att följa sin dröm.

Det är svårare än vad man tror att följa sin dröm. Men får ibland sneda blickar och "men det kanske är dags att inse att det är för svårt?" och ibland håller jag med. Det är svårt.

Men om man inte har något val?


Sa börja ignorera duktigheten.

När man är hemma och e sjuk så får man(jag) alltid känslan av att vara lite dålig människa.. Att man inte kan jobba och att man ligger och gör ingenting.

Det räcker inte riktigt att tänka att jag jobbat nonstop hur länge som helst och att det kanske tom är pga tempot som jag blivit sjuk. Nää man ska vara duktigast. Jämt. Give it a rest nu.

Ingen stress, ingen press man måste inte vara bäst.

Word


8 weeks babe

Tillbaka i verklighten vänner!

Efter 8 veckors hårt jobb med fantastiska Tidsdeckarna och gänget, the dreamteam som är det bästa man kan ha. Och reklamfilmen som jag och Hasten snopade ihop på en vecka (!!) och filmade under en dag.

Jag har under dessa 8 veckor hunnit med att:

kliva i kobajs x antal gånger, skrivit ut 100 tals vägbeskrivningar, klappat hästar, kor, höns och sett tornerspel, fått punka på däcket och fått det lagat igen, träffat de bonnigaste bönderna i Falköping, haft problem med möblemanget, fått tomatnäsa, sprungit uppför slottstrappor, haft på mig världens fulaste hatt (i bild dessutom) sett Joel kyssa Fredde, sett Fredde moona (i bild), ätit massa polarkakor, lyckats snacka mig ur ett trashat vandrarhem, pratat lite lköst med Kjell Bergqvist, mutat högstadieungdomar, trashat hotellrum (men rökte inte i sovrummet som tur var.:)) Jammat med Brolle på en sightseeingbuss, talat i megafon, gjort Pausdansen x antl gånger. Jag har skrattat gråtit skrikit och knapprat på dessa små men användbara tagnenter.

Nu e jag helt slut och är hemma sjuk. Det finns bara si o så mycket som man klarar av.. Men skoj e det.

Då jag blivit frisk så bär det av till långfilm. Here we come!






RSS 2.0