goda grannar

Amatörrenoveringsarbete pågår varje helg och vardag mellan 8-18. Varför måste min granne ovanför mig dammsuga varje lördag kl 8.00? Varför måste grannen till höger aldrig stänga av sin väckarklocka på LÖRDAGAR!!?? Väggarna är tunga och därför vet jag att samma granne inte fått något på ett tag..

Men stäng av väckarklockan för i helvete.

resfeber

Jag e lite nojig innan en resa. Vill gärna ha allt och lite till under kontroll. Typ att allt är nedpackat (lista är självklart..) att man inte glömt något, som att ge guldfisken till någon som kan mata och vattna blommor. Men främst är det viktigast för mig att det känns helt ok med den man ska åka med. Annars blir det knas. Om man har lite bråk under ytan eller ett tjafs som inte är uträtt så ligger det och pyr och jag måååste reda ut innan vi kommer till arlanda. Då vi väl är där verkar det kvitta vad som händer då är det inte så jobbigt och man kan lämna den andre på stranden tom i vredesutbrott och sen komma på att "jag kan ju inte fly, jag är ju i grekland...."


ännu närmare 30..

Åldersnoja igen? Snart dags för mig att fylla år igen och nu ska jag verkligen inte behöva visa leg på systemet.. :) Men det får jag göra iaf vilket jag nog är glad över. fast jag är lika barnslig ändå och skriver önskelistor och undrar vilken tårta man får eller om man ska baka själv eller kanskeman tom ska göra kanelbullar! Och plocka syrener.. Jag är 26.. snart. Och jag vill fortfarande gärna hoppa i hoppborgar, och inte kunna sova dagen innan min födelsedag.. Jag är väl lite barnslig då.. Gillar lejonkungen och Bolibompa..


Så typiskt mig..


Snart sol.

Tillbaka för ännu en dag i tristessen. Bussen som tar sju svåra år för att ta sig till norrmalmstorg. En och en halv dag kvar att jobba, sen e det dags för ledigt och sen tunisien och afrika för hela slanten. Jag har införskaffat ny bikini och solkräm och ska vaxa benen på torsdag. Känns väldigt summer.09 faktiskt. Men sen då? Då man kommer hem? Vafan gör man då?

Drömde att en hund bet mig. sådärja.


Hur ska man kunna säga ifrån då??

Blir trött på mammor. Inte min mamma, hon e bäst, men andras mammor som alltid ska lägga sig i allt och behandla en som att man fortfarande är fem år och inte vet hur saker och ting uttalas... Kan man inte bara föra en vuxen konversation utan att låta nedvärderande eller undervisa?

Nej du behöver inte ta med kaffefilter hem till mig. Jag har det hemma redan.. har man kaffebryggare så har man melitta for god´s sake..

trött blir jag

Jag blir så trött på dig och dina besserwisserfasoner. Du vet faktiskt inte alltid bäst och så är det bara, det är bara att förlika sig med det.

Och hör sen.


jag och min näsa...

Näpp nu är förkylningen på uppgång igen och det är dags att ta fram näsduken. Sitter och letar jobb och resor. Och körkortsgrejer. hittar inget. Sista minuten for Pete´s sake! Och näsan rinner. Men när jag snyter mig så kommer inget.

Nä nu får allt börja lösa sig snart...

prosit

Vet inte om jag är allergisk eller bara förkyld. Jag hoppas nästan på förkyld, för allergisk orkar jag inte med att vara. Jag är nog bara sjuk. Jag hoppas det.

Sugen

Jag vill äta ljust bröd, massa pasta, massa smör på föregående pasta och bröd, helst med vitlök till. Sen vill jag gärna trycka i mig en chokladboll lika stor som min egen knytnäve, hälla i mig en cola utan andningspaus och sen glass med chokladsås och maränger. Nam nam.

Varför får jag inte det?

RSS 2.0