Livet e en fest

Igår var jag på Mosebacke och lyssnade och såg (med mycket om och men) Nationalteatern. Mycket skoj med lagom god kall öl med en fin limebit i. Eftersom det var så packat med folk började folk klättra i ett stackars senigt träd som stod precis bakom oss. Till saken hör också att det inte var en tioårig spenslig flicka som lätt svingade sig upp i en gren för att se bättre utan det var fullgubben orvar (Eller patrik hette han nog). Han gungade och gungade i takt med musiken, samtidigt som han vrålade "Hanna från Arlöööv"  men till slut sa trädet goodbye and good luck och tackade för sig. Ett brak hördes och orvar/patrik låg på marken för ungefär femte gången i rad..

Fatta hur gammalt det där trädet är liksom.. knas..

Jag har kommit på min otursdag.. Jag ska ju alltid vara besvärlig men min lyckodag är faktiskt fredag den 13.. Ja jag vet, "åh vad speciell man kan vara!" Men det är faktiskt så. Då jag spelade basket så hade jag nr 13 på tröjan och det bara var så. Min otursdag är för övrigt snäppet sorgligare.. Nyårsafton.. Jag är en sucker för nyår och vill alltid ha ton med fyrverkerier, sprit och glitter. Fest, långklänning och massa god och svårlagad mat. Så ska det vara, man ska bli kär, bli lycklig, förlåta allt för det gångna året och ge alla en ny chans.. MEN (som han i lets dance skulle sagt) Det blir alltid fel.. Det slutar alltid med tårar och tandagnisslan, klänningen går sönder, man blir matförgiftad eller bränner sig på tomteblossen. Kanske låter trivialt, men då man är fast i sin långklänning och ständigt blir uppbjuden av en kille i Tuborg T tröja som vrålar bajen bärs och rakade brudar i örat på en så önskar man att att man vore hemma med en bok i en för stor stickad tröja och en rejäl bloody mary..

Jag ska dock försöka igen i år.. Nu ska det fanimej bli en new years to remember.. Tur att det är ett tag kvar..

Imorgon snöar det väl?

Nu e det vinter. Det har svenskarna bestämt. Nu blåser det en aning och solen lyser (haha) med sin frånvaro.. Därmed är det bestämt. Det är vinter. Alla går omkring med stövlar med kraftiga sulor och bylsar på sig med ylleliknande halsdukar och slår upp kragarna så att inte ett uns av kall luft letar sig ner.. Så jävla kallt e det inte! Igår gick ni med små ballerinaskor och korta små shorts. Ni låg i vita bergsparken och solade och läste nya Henning Mankell.

Men nu blåser det.. Klart att det är vinter.

För övrigt är dagens coolaste och fulaste sak en soptunna i päls.. Den blir din för endast 20.000 kr på le nordiska kompaniet. Jag ska iallafall ha en.. Eller den där klänningen som ser ut som en väska.. Kolla i svenskan den gör det..

Jag gjorde det.. Jag måste bikta mig. Jag köpte en trisslottsfan.. Och jag vann.. 25 :- Så jag var tvungen att ta en ny. Vann då med.. 50:-  Tog två nya.. vann igen! 75 :- Bra trend! Tog tre nya. vann 25:- Tillbaks på ruta ett.. Men jag ska ta en ny lott och så ska jag försöka dölja min förvåning då det visar sig vara en nit.. Sen om två veckor köper jag en ny triss.. Så kommer jag hålla på. I hundratusensatansår..

Jag ska börja spela på casino. Ja, nu när jag har sån tur alltså..


I want to hit her.. very hard.. no i mean VERY hard..

Jag är sjuk.. Jag har ont i maggen och i halsen och äter bafucin som i för sig är väldigt gott.. Jag hade en kompis då jag var liten som tokåt bafucin.. Man ska ju inte göra det säger dom, det är nog laxerande eller nåt..

Köpte faktiskt en trisslott igår, och se på fan, jag vann faktiskt 50 :- ! Dum som jag är så kommer jag inte att ta de femtio kronorna och gå och handla köttbullar för utan jag kommer att ta två nya lotter som jag sedan kommer att förlora på.. It´s the same visa all over again.. I can tell you imorgon if you want.. You will be inte särskilt överraskade i think...

Ibland vill man slå människor.. Som idag.. vilken tur att man inte gör det...

Det är tokigt kallt här.. Fast vänta.. nu är det varmt! Har någon pillat på termostaten?!

Fiffi kanske har feber..


fru frotunas vänner och ovänner

Asså jag vinner aldrig något.. Jag köper kanske två trisslotter i månaden och som högst har jag vunnit 75:- som jag sen tagit nya lotter på och som varit nitlotter.. "Men lite har du väl vunnit då" Säger ni då.. Och nej ni har fel fel fel. Jag har ju för det första förlorat de 25 kronor jag kostade på mig att köpa lotten och sen förlorat min värdighet den där lilla sekunden då jag faktiskt hoppades på att jag inom loppet av 14 sekunder skulle vara miljonär och alla i närheten skulle tänka: "Ah.. nu kan hon göra vad hon vill.. mmm... ah"

Men istället står jag på grönan och skriker:"Kom igen nu lucky number tretton!!" Sen visar chokladhjulet ändå 42 och personen bredvid en tar glatt emot en megafet kexchoklad.. Kul.. Nej men verkligen..

Jag vann inte ens på chokladhjulet på scouternas julmarknad.. Det är ju inte ens så mycket begärt tycker jag.. Lite choklad liksom.. Kan man ju inte ens sluta jobba för. Bara bli fet på.

Jag prövade lotto också. Visste inte riktigt hur man gjorde så jag kryssa lite och tänkte att nu jävlar ska jag fanimej.. nej.. jasså jag vann inte nä men det är okej.. verkligen..

Bara ett litet sketet gossedjur då? Inte? Nehej..

Skulle jag komma fram på bingolotto och få välja en låda skulle jag ta den där så man får prenumerationer på Allers och DN gratis.. Så skulle jag vara en av dom som låter sura för att de har vunnit.. Ni vet vilka jag menar: "Jaha har jag vunnit en bil? Jasså en resa till västindien också.. jaja.. ja eh.. tack."
 (så svarar killen i telefonen och tar ännu en tugga av sin gigantiska kexchoklad)

Hoppas du blir fet..


nästa norrmalmstorg

Provade att le idag.. Nu får Ni inte tro att det var första gången på länge utan jag ler typ jämt, men idag provade jag att le åt folk som jag inte känner.. På stan.. på konsum.. Resultatet var antingen blickar som indikerade på att jag var mentalt störd eller ville provocera eller så fick jag leende tillbaka.. Den senare sorten är ju att föredra naturligtvis och det är förvånansvärt hur mycket folk reagerar bara på att man ser lite glad ut.. Dom kanske tror att jag rökt på eller nåt.. 

Jag har inte rökt på.. Jag har inte ens en liten joint i fickan.. Tänkte bara le lite..

Fast inget leende funkar nog på den här stans busschaufförer.. Ok, Ni har ett tråkigt jobb, folk är säkert jobbiga och tjuvåker och så, men wattefack! Kan Ni inte iaf låtsas titta på mitt kort som jag betalat massa deg för? Jag hör...Du behöver inte skrika..

Tack till er busschaffisar som fortfarande säger hej eller bara inte tittar argt på en.. tack ska Ni ha.. Du som kör 76an ibland, du är jättesnäll.. tack


Min önskelista..

Ny dator :) (Dyrt men faktiskt nödvändigt.. den jag har har inälvorna på utsidan...mm)

Goda ingredienser! (Så det kan bli en god maträtt)

Skor (Som inte är för trånga, som man inte får skavsår av och som är snygga på en och samma gång.. finns ej..)

Universalkläder (Kläder som är snygga, rockiga fina sköna och som dessutom passar på kontor.. )

Basröst (folk tenderar att ta en mer på allvar då..)

vespa (med tillhörande hjälm och som inte kostar en miljon)

Nya converse (Kanske räknas in under skor men converse är en klass för sig.. och man behöver ALLTID nya)

1 Golden ticket (jag vill dock inte bli ett blåbär eller bli uppäten av oompa Loompas)

En Kanelbulle

En string hylla ( Snygg hylla att ha snygga saker på..;))

Bra svar på tal.. (Kan alltid behövas då folk vill sätta dit en..)

en såndära kjol

joråsattejorå



tack för kaffet..

Jag har hört rykten om att det var Arla som skapade cappuccinon för att de skulle få sälja mer mjölk.. Och jag som var så dum o trodde att det var italienarnas påhitt.. Bello bello..

Fast jag dricker ju inte ens kaffe så vad vet jag..

Det är för övrigt 10 dagar kvar till lön... Kanske ska köpa mig en cappuccino då.


dagens fråga ..

Varför är det så att på morgonen vill man sova och på kvällen vill man vara vaken? Varför kan man inte få fler saker gratis? Varför måste kläder man gillar tappa passform? Varför händer allt tråkigt på måndagar? Varför spiller man alltid på finkläder men aldrig på skitkläder?

Jag måste klippa håret och köpa en sån dära kjol... mmm En sån dära kjol vill ja ha..

will you still need me will you still feed me..

Det är strålande sol ute.. Äntligen säger många.. för sent säger jag.. Nu börjar jag jobba igen och sommartiderna som vi fluktade veckan innan jag fick ta semester är nu ett minne blott..

Jag ska inte klaga.. För första gången på många år av sketet slit i mitt anletes svett har jag äntligen fått ta hela tre veckors semester.. Så regnade det såklart.. Meeeeen eftersom jag köpte en allt för dyr resa till en grekisk skitvarm ö så fick jag min beskärda del av solen.. Och typ 47 grader och tre minuter till stranden och så.. Och vattenmelon och grekisk sallad. Gott gott.. Så om man bortser från hålet i marken i hotellets badrum (som senare murades igen av eh trevlig grek) så var det väldigt lyckat..

Så nu har jag noll koll kokosboll om vad som händer här på jobbet.. Allt är nytt och jag har glömt allt.. Fast det börjar komma tillbaka sakta men säkert.. Snart hoppas jag.. Pleeease..

Svullna ögon har jag också.. ser ut som Birgit Nilsson. När jag såg mig själv i spegeln i morse så såg jag hur jag skulle se ut som pensionär.. Ja Sofie.. Då var det dags.. Ditt åldrande från 24 åring till 64 åring gick lite fortare än vad vi hade beräknat här.. så din pension kommer in på ditt konto i eftermiddag, uträknad till ca: 8765:- i månaden!!! Moahahahaha!!

Någon har stulit mina pennor... fy fan..


Han var otrevlig och hårig

chello! Ich bin ein pfefferkucken!

 Njaaa inte riktigt men lite vattenmelon och några galna grekiska upplevelser rikare e man..

Jag har:

¤ Pekat finger åt otrevlig bensinmacksarbetare
¤Inte ätit någon spaghetti bolognese (tack och lov så här i efterhand.. )
¤Fått lite vattenmelon!
¤Sagt guvavarmtdetär! Och menat det.. (53 grader i solen.. :))
¤Inte köpt något onödigt! :)
¤Badat i medelhavet!

Såg simpsonsfilmen för typ en halvtimme sen.. gooood shit..

Jag har lovat att:

¤Aldrig spela buskispjäser
¤Läsa mina repliker
¤Komma ihåg mina repliker
¤Diska varje dag (mmmmmm)
¤Komma på ursäkter varför jag inte diskar varje dag.. (t.ex. att jag bor ensam för ***)

Snart får jag ryggbesvär om jag ligger kvar i den här ställningen.. Måste...Byta... ... aah..

Nu somnar jag gonatt

Over and out


RSS 2.0