i want a fucking big television

Jag vill ha:

Mycket pengar
Massa mer pengar.. så jag kan köpa:  Resa till solen
                                                                      Vattenmelon att äta då jag är i solen
                                                                      massa värdelöst krafs som jag köper på strandpromenaden i solen
                                                                      masstillverkad spaghetti bolognese med pamesan att äta då solen gått ner
Jag vill också att: Min semester aldrig ska ta slut
                                Att jag ska kunna äta så mycket godis jag orkar och bli tjock..
                                Att chips ska vara nyttigt.. 

Jag vill att allt ska bli bra.. Lys lite på oss nu då soooolen!

                             


Snart kommer det..

Vad är klockan? Halv ett.. ja nu är det alltså bara tre och en halv timme kvar till semester! (Fast jag kommer nog inte kunna gå då för en till helvetesdag med flytt och ryggsmärtor väntar..) Fast jag hoppas att min chef skall förbarma sig så att jag får gå ganska tidigt iaf.. Bara några timmars övertid.. :(

Meeeeeeen man ska inte klaga, jag har ju tre veckors lathet framför mig.. Lika bra att ta i lite innan man börjar vila sig.. (Fast egentligen vill jag fejka lite olika krämpor så jag får somna i min soffa med maggen full med brixx (som för övrigt är det godaste godiset som Haribo hittat på.. smaka smaka!)

För det är idag det är dagen D. Det är idag nedräkningen börjar.. Bara si och så många dagar kvar på semestern.. sen måste jag jobba igen.. FOR EVER!! Meeeeeeen Man ska inte klaga, jag har ju som sagt tre veckors semester vilket ökar min semesterkvot för de senaste tre åren med typ 800 %.. Eller ja.. nu ska jag ju inte överdriva. Kanske 400 % då.. :)

Det regnar bara hela tiden.. Fast dom säger att det ska bli sol nästa vecka.. Säger dom i alla fall.. Snälla SMHI.. Ha rätt den här gången..


Hur många blondiner krävs det för att skruva i en glödlampa?

                                                   Jag ska byta glödlampor..

Man kan tro att det inte är så svårt och det är det inte heller.. Fast nu pratar jag inte om vanliga små fina päronformade glödlampor utan små, stickkontaktslampor, halogensprutande små liv som vill gå sönder, paja och kajka ur..

Dessa små monster vill inte sättas upp utan vill ligga kvar i sin kartong helst.. Det är svårt att hålla minen som man står på stegen som man håller på att ramla av för övrigt, samtidigt som man ber till högre makter att få slippa få massa volt i sig.. Man ska bara skruva lite och lirka dit den.. Man kan ju annars prova och vika in den.. ;)

Nu vill jag gå hem.. och jag vill inte komma tillbaka imorogn.. Fast jag måste.. fan också..

olycklig kommentar

Konversation hörd på jobbet..

2  assistenter samtalar om datakrångel...

Välmenande: Ja men har du testat att logga in på ditt eget konto?
Idiot: Ja men det hänger sig då med.. Jag blir så trött på det där programmet.. Har inte D kommit in än? Nu när C är på semester är det ju viktigt att D är här i tid.. Speciellt nu när det krånglar mycket.."
Välmenande: Ja, fast jag hörde något om tt han hade ramlat omkull på motorcykeln!
Idiot: Det var ju verkligen rätt dag att göra det på idag!!
Välmenande: Hoppas han inte gjort illa sig iaf...


Snälla idioter.. tänk före ni öppnar munnen

mvh BSFI  (bitch slap for idiots)


Ready for take-off

fan vad det regnar.. jävla skitsommar.. och ont i ryggen har ja me.. Dom har bestämt sig för att de ska slipas golv på mitt jobb så jag och en annan fick jobba över i typ fem timmar i fredags för att packa alla juristernas saker, flytta dessa till tillfälliga rum och bära ut alla skrivbord (som är blytunga och som ska skruvas isär först..:( ).. Bära ut skåp typ tre stycken per kontor som för övrigt är blytunga dom me.. Min rygg gör ont.. Ländryggen molar lite lätt och handleden värker.. jag får klaga idag för det är måndag..

Jag vill åka till kroatien nu.. eller cypern eller vart som helst där solen är.. bara bada lite.. bli lite pytte brun.. även fast jag mest blir rosa, illröd på näsan och fjällar.. Fast jag smörjer in mig! solfaktor 30 minst! Inte 17 hjälper det.. Och solarium får man cancer av.. Det får man tydligen av champinjoner med har dom forskat fram nu.. Jag älskar champinjoner..

1 vecka kvar till semester och "kanske-kroatien" Jippi! Fast man blirlätt deprimerad iaf om man tänker 4 veckor till oändligt jobbande... Nej! Glaset är tamejfan halvfullt och jag ska till Kroatien! Se upp Kroater! Here comes sofy med solffaktor 2000 flipflops o alldeles för stora solglasögon! Jag ska dricka paraflaxdrinkar i min blommiga bikini, äta endast vattenmelon för "Guv va varmt det är!"  
 
Jag ska vila min rygg... Och äta champinjoner... :)

This goes out to you Fredde...

asså nu blir jag lite sur faktiskt.. jävla regeringsjävel.. ska ni höja A-kassan ännu mer!?? Varför vill ni inte att folk ska kunna ha A-kassan för? Ingen vanlig dödlig kommer ha råd att vara med. Jag kommer inte ha råd.. eller i såna fall får jag skita i att köpa mat alla sju dar i veckan och minska ner till kanske fem. Eller fyra. Jag blir trött på dig Fredrik, som politiker ska man se till allas behov, inte bara till dom som har över 30.000 i månaden..

Regeringen och vår vän Fredde tror nämligen att medelinkomst i Sverige (för medelklass då ;)) är ca 27000.. Mmm jag skulle vilja se det... Jasså hyra? Näh.. jag tror jag skiter i den i år.. måste ju betala A-kassan ju.. För nu när du har slopat förmögenhetsskatten så får ju de rika i det här landet ÄNNU MER över varje månad. Vad skönt. Vad skönt och vad rättvist det e Fredde..

För visst håller man inte alltid vad man lovar eller hur Fredde? Jag trodde bättre om dig, trodde du skulle göra ´så att allt blev mer jämställt och inte bara favorisera de favoriserade.. Hade jag fel Fredde? Kanske var det bara lit röda smidiga drag från din sida så att röda röster skulle falla på blått? Det var väl såna fall inte så schysst?

Tycker du ska åka ner till Hässelby torg eller så och fråga sulan, benke och bulan vad dom tycker.. Lycka till!

Tycker du ska säga till partiet som säger sig härstamma från KD som vill ta bort rätten till fri abort att hålla käften...

Förlåt Göran! Vi hade fel!

Kom igen nu Fredde.. Visa lite balle för satan..

sova sova sova säng säng säng

Jag går alltid upp tio minuter innan min buss går. Sen klär jag på mig, (jag har redan lagt fram kläder dagen innan såklart!) sminkar mig (ytterst lite man hinner inte så mycket mer) sätter på mig skorna, jackan och går hemifrån... (Eller jag springer till bussen oftast)... Om jag har en minut över så brer jag en macka och äter på vägen..

Fan vad jag måste gilla att sova.

restskatt

Jag har restskatt... 1500 spänn typ.. precis vad värden i Hässelby är skyldig mig.. Fast jag har försökt att dra av lite.. vet inte om jag gjort rätt eller om jag får igenom det.. Vet inte när man får veta om jag gjort rätt eller fått igenom det. Jävla skatteverket. ta alla mina pengar gör det! Hoppas det känns bättre och att staten verkligen kan glädjas av mina 1500 spänn..

Just nu gläds nog bara värden av mina 1500 spänn...jävla get..

Känner mig sådär fel idag.. Har en lite för liten skjorta på mig så jag måste ha linne under. och så har jag noll koll kockosboll på mitt hår så det får vara uppsatt i en lite för stram knut.. Plus en fläck på byxorna gör att jag känner mig ännu mer fel i en värld av trendiga fornarinalinnen och röda klackskor.( ORKA!! )  Mina skor däremot är ett par gamla spetsiga ballerina somär lite för stora så jaghar satt dit ett band över fotryggen så att de inte ska åka av.. Varken särskilt snyggt eller bekvämt.. Det skär faktiskt in lite i huden..

Jävla skatteverket..

Bullmormor

Det finna en film som heter: "Det blir aldrig som man tänkt sig".  Bra film se den. Men det är sant vet ni.. Det blir aldrig som man tänkt sig.. För man tror varje gång att det ska bli som man tänkt sig.. Man lär sig liksom aldrig. Märkligt men sant. Saker man är säker på aldrig kommer ske kommer förmodligen att göra det. Tjejen på jobbet som man tror bergis föraktar en blir med all säkerhet ens bästa vän.. Tanten man tror ska svära åt en visar sig vara en bullmormor.. Min mormor var sån..bullbakare alltså..
 
När jag flyttade in i min nya lya hade jag ju självklart redan funderat ut var soffan skulle stå, vart tavlan skulle hänga och så vidare och så vidare.. Men det blev inte så.. inte ens lite..

Det är i för sig lite skoj, för man kan aldrig veta vad som ska hända utan man måste låta sig svepas med. Jag gillar det.. Fast ibland vill jag att maten jag lagar ska smaka som jag vill att den ska smaka..

Så varför oroa sig? För visst fan oroar man sig.. Eller i alla fall jag.. Tänk om, hur blir det då, tänk om han säger, tänk om hon gör... och så vidare... Jag borde sluta oroa mig.. man vet ju ändå ingenting.. Inte förrän efteråt...

På tal om bullmormor så tänker jag bli en sån.. En tjock mormor som bakar skitgoa bullar..

Eller?


bääbis

Min vän Mattias ska bli pappa.. Grattis vännen..

Fantastiskt..

Idag är jag inte mig själv..

Helgen har varit fylld av jordgubbsdrinkar och grillad mat.. Min vän Johanna och hennes pöjk har renoverat en redan fin lägenhet till perfetktion och vi var genast där för att fira. Det som förgyllde dagen lite extra var att en fjortisgrabb på tredje våningen hade ff och ville köpa öl av oss. Då vi ville behålla vår öl blev det lite obscena rörelser och ord med för den delen.. Sen gick dom in och snackade ihop sig för att sedan komma ut och moona lite för oss.. Vi saluterade med att öppna ännu mer lagligt inköpt öl..

 Det hör då till saken att Johanna är duktig bartender som kan koka soppa (!) på en spik eller annat spännande och gott innehållande jordgubbe, persika och choklad..

Ursmarrigt sa vi och slíckade i oss det sista vid fyra snåret då det var dags att åka hem igen och sova de obligatoriska 13,5 timmarna för att sedan dricka de obligatoriska 8,5 litrarna med vatten.. Sen blev det bakis tv med allt för lite simpsons och allt för mycket "ring-in-på-det-här-ordet-så-kan-du-kanske-vinna-åtta-miljoner" program...

Sen efter en tids kurering bar det av till Texas long horn, (bärandes på en rejäl påse med födelsedagspresenter)där en födelsedagsfirande syster väntade med öl i handen.. Jag gjorde dock rätt i som bara beställde in pepsi.. (det är inte för intet som jag en gång döpte min hund till pepsi :))

Så efter en händelserik helg sammanfattat med jordgubb kött och öl så är jag inte mig själv idag.. Folk springer omkring och säger att det är måndag och verkar jättepigga, vilket blir en enorm kontrast till en som försöker stava sitt namn.. S-O-F-Y.. (?) Ingen hare idag heller.. Fast jag har lovat ett mästerskap i yatzy förstås..

Min tröja luktar lite lagom matos och man känner sig sådär fint uppklädd och redo för en dag på kontoret... jag har inga kläder heller.. (och nu menar jag inte att jag har garderoben full med paltor och bara "inte har något att ta på mig") Finns heller inga kläder att köpa.. Tro mig.. Jag har nämligen tittat..

RSS 2.0