haha humor

Hihi.. Jag har varit på väldigt bra humör idag! Fick lite sovmorgon o så också vilket aldrig e fel.. Jag såg världens äckligaste klipp igår, men jag garvade så jag höll på att dö..Man skulle filma varann då man såg klippet och först se andras reaktioner.. Själv satt jag med handen framför munnen och skrek.. Och nej, Ni vill inte veta.. Varför utsätter man sig för sånt? Jo man vill hellre dö än tveka.. 

 Lite roligt är i af det här..

image12

FUCK OFF...

Eller om man inte e så smart och lite white trash kan det vara bra med den här.. hon har ju allafall tänkt till..

image13

kattoråtta lek..

image14

enjoy and gooood night

Men ta mig nu när jag fortfarande e snygg..

Jag vill börja med mitt riktiga liv! Jag vill spela teater tills jag kräks (vilket jag i för sig gör ibland.. :P) , jag vill ta mitt körkort, jag kan ju redan köra bil, jag måste bara bevisa det också hehe. och så måste jag ha stash nog för att bevisa det, vilket är en viktig del...

Visst kan jag vänta. jag har väntat länge så jag kan vänta lite till, men den som väntar på något gott väntar alltid för länge! Det ska ske förändring och det ska ske nu. Nytt nytt nytt nytt nytt nytt. Nya erfarenheter och utmaningar och nytt roligt och massa fred på jorden. Jag låter som fröken Sverige men det skiter jag i. Jag vill att det ska hända.

Nu. Tack. Gärna.

2 ägg, 2½ dl socker...

Jag är sugen på vin och chips, men det får man ändå inte förrän imorgon... För ikväll är det viktigt möte och då kan man ju inte vara full.. skulle inte se så respektabelt ut liksom.. Hej här kommer jag till viktigt möte och är full... Eller lite kul hade det väl varit kanske :) Kanske om alla blev fulla..? Eller om någon annan än jag var full så kunde iaf vi gadda ihop oss.. Eller så skiter jag i att bli full och väntar ett dygn på att få dricka mitt vin...

Äta chips kanjag ju göra, men jag äter nog hellre än muffin snart. Helst en äppelmuffin eller vanilj.. Mmmm choklad blir ju så mäktigt. Jag bakade mitt paradnummer i förrgår, the kladdcake. Det är inte svårt att baka kladdcake men det är svårt att få den så god som min.. Nu hör det till historien att jag numera har gasugn vilket omöjliggör det mesta som börjar på kladd och slutar på cake. Den var förmodligen inne i ugnen för länge som säkert ändrade temperatur fem ggr helt på egen hand, för den blev hård, och bara sådär kladdig på vissa ställen.. icke bra. Gör om gör rätt som min gympalärare alltid sa...

På tal om min gympalärare så hette hon Billeba och var mycket rysk och såg själv ut att ha fått för många kladdkakor i sina dar. Och så var hon arg hela tiden.. Så varför lyssna på henne? Jag äter min hårda kladdkaka istället.

Go ask Alice...

Nu ska vi spela Alice.. igen. Vi spelade den senast våren 2007 och det ska bli hur kul som helst att få spela igen. Det är en modern version av Alice i underlandet och genom spegeln. Det är ju något speciellt över att sitta i sin blåa Alice klänning, samtidigt som man är omsvärmad av tio små blommor i publiken som dessutom kan prata..
image8

Eller att sitta på ett cafe och se på när en man i stor hatt doppar sin klocka i teet samtidigt som han ramlar bakåt på stolen.. Eller att få spelkort upptryckta i ansiktet av en herre med gula kläder..

image9

Kanske är det ändå roligast att bli guidad genom denna galna värld av en mystiskt man i randig klänning med ett brett leendé och pälsmössa..

image10

Eller att till slut få bli slagen med en flugsmälla av en man i ballerinakjol..som dessutom är schizofren..

image11

Klart slut, and down the rabbithole...


Kissanka och andra fula ord..

Jag har tappat mitt busskort.. Någonstans mellan södermalm och här. fan också.. jävla skit också.. kissanka...

ja vad kul att spendera 1200 spänn på busskort till sl som ändå skiter i mig.. "äh, låt henne vänta på tåget några minuter till så får vi se vad hon gör!" Så säger dom.. sl... Sluga Lokförare står det för egentligen. Busschauförrer är för det mesta elaka.. när man träffar en glad busschaufför vill man karva in ett kors i busstaket. Synd men sant. jag har en på 76an. Han e jättesnäll o go och väntar på alla som springer och inte rivstartar och stänger dörren i ansiktet på folk för nu är klockan 8 minuter iiiiiiii...

Jag vill inte köpa nytt busskort, men det kommer jag ju göra iaf. kiss också...


Med eller utan geléhjärtan..

Asså alla hjärtans.. Nu tror ni säkert att jag ska såga alla hjärtans och böla över att det bara är kommersiellt påhitt och att man blir tvingad att köpa röda rosor för annars får man inte ligga på en vecka??

Så må vara fallet.. Men fasen.. jag är en liten romantiskt sucker.. Jag gillar rosor och jag skiter i vem som hittat på alla hjärtans dag, men det är ju ett skitbra påhitt.. En dag då man säger hur mycket man tycker om varann, inte bara till sina respektive men också till vänner och familjen... Det  eschysst med ett sms där det står att man är grym eller att någon tycker om en.


Visst sen blir det väl lite väl med alla kort och kakor och hjärtan överallt.. Man måste kanske inte köpa tre dussin röda rosor utan en är fint också.. Tjejer är suckers.. ja.. Men det är ni killar också.

Hoppas bara inte att det är BARA idag man får höra att man är grym eller att någon tycker om en utan en påminnelse om att man faktiskt ska göra det.. Med eller utan geléhjärtan..

Jag önskar plattsättarna en bra kakeldag!!

Hörde på radio i morse att alla plattsättare önskades en bra kakeldag. Trevligt tycker jag, så borde man göra med alla yrken, typ "Vi på Ica önskar alla fruktplockare en grön och nyttig dag!" eller nåt sånt.. Till alla konstnärer "en bra skapardag" eller så.

Mycket schysstare att vara plattsättare om man varje dag blir önskad en bra dag på radion... "Till alla arbetslösa önskas en riktigt bra dag i tristessen!" Nä det kanske är att gå för långt.. Fast om jag vore arbetslös hade jag skrattat lite.. Man behöver lite skratt då man är arbetslös tror jag.

Hörde igår att försäkringskassan skickar ut delegater som kollar så att de sjuka verkligen är sjuka. Ringer till dagis för att kolla att lilla Pelle verkligen var sjuk då mamma Lisa var hemma för VAB.. Jag blir lite putt på sånt där. Nu ska vi få de sjuka att må ännu sämre genom att ifrågasätta deras trovärdighet och få dem att känna sig som usla människor. "Vi gör världen till en sämre plats - Försäkringskassan" Visst finns det dem som fuskar, men jag har aldrig gillat det där med kollektiv bestraffning.. "Nu har ni skickat lappar hela lektionen kalle och lasse så nu får hela klassen sitta kvar"  How to make friends liksom..

Det är sol och blå himmel och det var faktiskt ljust när jag gick till jobbet i morse. ´Brukar inte störas så mycket av att det är mörkt utan det är ganska bra att rättfärdiga sin trötthet med något. Sen våren kan vara lite halvjobbig tycker jag för då ska man vara ute och man ska göra det och det och inte ska man vara inne och titta på film för då är man tråkig och ut o springa i skogen!

Kanske faktiskt ska chocka er lite och säga att jag planerar att springa i ett lopp, typ vårruset eller så och faktiskt försöka få bra tid. Ni behöver inte fråga "Who are you and what have you done to Sofie??"

Tänkte ´bara vara lite hurtig.. Det är roligare att springa då man inte vill skjuta sig efter en km heller.. Hoppas jag iaf..


Bränd lax... eller torskpudding!

Jag tycker inte om folk som ställer ifrån sig koppar med kaffe på alla ställen och förväntar sig att någon ska städa efter dom.

Jag tycker inte om att det luktar fisk här.

Jag tycker inte om då folk kallar en Lilla Gumman.

Jag tycker inte det är kul med buskis.

Jag kan inte gå fortare än såhär.

Jag tycker inte man behöver fråga uppenbara saker.

Jag tycker det kan bli sol, vår och sommar.

Jag tycker om att jag får gå hem om tio minuter.

Jag tycker mycket om min mp3spelare.

Jag tycker inte om spam

Jag tycker min önskan kan gå i uppfyllelse nu.

Jag tycker det är dags nu.

Jag tycker visst att Ashton Kutcher kan vara rolig

Jag tycker fortfarande det luktar fisk här.

Jag tycker min klocka är skitsnygg.

Jag tycker det är grymt skönt att skrika Kiai!!

Nu är det väl i allafall nu..

Dagens I-landsproblem...

Varför får man alltid dåligt samvete då jag köper något? Eller varför får JAG det? ... Varför kan man inte bara tänka; Det här Sofie, det här köper du för att du behöver/vill ha det och du får göra det om du vill och har råd.. Eller let me refrase that.. jag tänker ju så, men det känns inte bättre ändå..

Jag sparar pengar också.. Varje månad och jag tycker att jag kan få köpa mig ett par skor om alla de som står hemma i hallen läcker in.. Man måste ju få gå ut när det regnar liksom.. Kanske är det inte så med allt jag köper, att jag är i desperat behov, men ändå.. Måste man vara desperat för att köpa ett linne på hm?

Jag är iaf en jävel på att fynda. Håller ut tills rean börjar och tänker både en och två gånger innan man köper något onödigt.. Senast idag tänkte jag att jag har ju redan en sådan där och behöver jag verklien den här nu..

Varför kan man inte få vara lite glad då man unnar sig nåt? Blir bara knäpp när jag tänker på att pengarna kunde fått flytta till mitt sparkonto istället för till urban outfitters kassa..

Men vafan...

RSS 2.0