HELP

Asså jag försöker fixa grejer själv. För det mesta. Är det en skitstor spindel i taket kan det till och med vara så att jag försöker ta ner den själv, i en burk och ut i naturen.. Hur som helst. Då jag ber om hjälp så är det kris., Jag har enormt dåligt tålamod men då jag suttit och svurit inombords i en halvtimme och svurit tyst för mig själv i en kvart så ringer jag och ber om hjälp. Faktiskt. Då vill man inte få bemötandet, att: "har du prövat det här?" JAAA "har du klickat där?" JAAA    "Har du testat det här??" JAAA för i h-e! " ok... ööööhhhh ok.. då ska vi se... "

Jag är ingen idiot. Behandla mig inte som en sådan. Jag är ingen brud som så fort allt inte går som det ska ringer eller skriker på hjälp! Då jag väl gör det vill man inte bli behandlad som en sån brud. Hjälp mig och var tyst bara.

En gammal frilla

Dags för frissan. Oh yeah. jag har frisörskräck och ska sätta min nya identitet i händerna på jasmina 21 år gammal.. Hon e duktig, men man blir ju fan nojig.. Så man svettas lite och går och funderar på hur fel det kan bli. Man känner sig jätteduktig som tar flera centimeter mer än tänkt från början. Man betalar en dyr peng som man sparat, och sen då man är klar så märker folk inget.. Har du klippt dig eller?...... Nä... Frisören...

friskis

jag har börjat träna riktigt duktigt faktiskt. Tre ggr i veckan ska det bli framöver. I fredags tränade jag intensiv och då är det alltid massa hurtisar som kommer i alltför tajta kläder så att huden bara skriker att den vill ha luft. En av dom tjejerna fanns på detta pass. En brudjävel som skrattar och ler stort för att hon tycker att det är såå kul att träna!! Nä.. det är inte jättekul, ibland kan det vara skoj, definitivt efteråt då det är över men inte under tiden då man gör benböj tredje låten i rad. Sluta garva kvinna! Börja lid...


kiwi är också en fågel.. flumtisdag..

Jag har sparat en apelsin nu i tre veckor.. Tror jag att den kommer bli godare? Snarare skrumpnare.. En gång gick jag med en passionsfrukt i väskan i några veckor. Den blev inte godare den heller... Men det e bra med frukt. Gott och nyttigt. Frukt är godis! Mmmm jag e lite sugen på choklad. Fast jag kanske inte är det. Om jag känner efter riktigt ordentligt. Russin! Mycket gott. ja.. Annars då?

Win Win situation

Jag ska börja köpa en trisslott om dagen. Någon gång borde man vinna tycker jag då! Eller Lotto... Tycker átt jag kan få vinna på lotto nu. Vad skulle man göra då? Om man vann... Köpa min egen teater och driva den till succé såklart! Eller resa jorden runt eller både ock!

Mattias brukar spela en gång i veckan så han gick o kollade sin lott i lördags. När han kom tillbaks sa han: Nä.. får jobba en vecka till..

Optimistiskt tycker jag!

Filosofie

Ibland sk aman bara sätta sig själv först. Nästan alltid sätter man andra först. Och det är inte fel, man får gärna tänka på andra, men jag märker speciellt eftersom jag jobbar i serviceyrken att jag är så privat också. Om jag pratar och någon avbryter mig så kan jag ofta tystna och lyssna på den.. Eller kommer det ett sällskap bakom mig och vi ska genom samma dörr så öppnar jag den och låter dem gå före, bara för att vara lite trevlig. Ofta bemöts det med att jag får dörren i fejset..

Ibland ska man gå igenom dörrar först. Man kan hålla upp dörren ändå, men gå först.

Fixit

En sexig grej som ni grabbar borde förstå är fixet. Det är hur sexigt som helst med killar som säger: "Jag fixar det gumman, inga problem!" har man problem med deklarationen eller att sätta upp en skittung hylla, så finns dem där med en trygg stark hand och säger "jag fixar det här.." Såå sexigt.. Jag kan sätta upp min hylla själv, men det är ingen som tycker det är sexigt..

Eller bara lägger om elavtal eller bokar bord. Sexigt.


solen värmer inte alltid..

Jag kanske är lite konstig men alltid då solen skiner MÅSTE man gå ut, gå långa promenader, äta picnic och bara njuuta. Fast ibland har jag noll lust med det. Då gör jag som igår. Hänger för en filt för fönstret och hyr en film och lägger mig under täcket och låtsas som om det regnar... Så jäkla rätt.

Nu är gränsen nådd...

Ont i tanden igen! Varför var jag tvungen att tugga på den sidan.. Kunde jag inte bara väntat med det till den 13 maj då jag har tid för att fylla igen och laga och göra bra och TA BORT allt det onda. Jag orkar inte mer. Ringa tandläkarpia och få skiten over and done with..

mycket bra

Skönt med folk som inte är så fussy.. Inte så mycket nej utan mera ja. Schysst liksom, jag litar på dig kompis. Inget tvivel här inte. "Jag gillar allt" Du vet vem du är.


Det skär in..

Killar borde fatta att jeansen inte ska sitta precis i midjan och lite tajt över skinkorna. Det är fel. Hear this: FEL


visdomsord

Snackade med mina fina vänner igår och kom fram till följande:

Alla bra män passar inte med alla bra kvinnor

Man är allt för hård mot sig själv

Man förtjänar sin skatteåterbäring

Folk som tar till pengar som vapen är inte mycket att ha

tequila och våren går hand i hand (det pratade vi inte om men jag bara säger det..)


snart

Nu vill jag härifrån. Till ngt varmt ställe. Jag har bara varit tillbaka i två veckor och redan så kryper det i mig. Jag ska göra allt i min makt för att slippa.

Jag är som en apa i bur

Asså jag är såå fruktansvärt uttråkad! Jag bara känner hur hela mitt intellekt bara rinner ur mig för varje sekund jag sitter här! Får iqbefriade mail om något som saknas i kopieringsapparaten och det visar sig vara papper. Varför är alla handikappade för? Jag har inget nytt att göra, inget som ger en gnutta stimulans. Jag ler och en del ler tillbaks.

tomt i plånkan

Blev blåst på 4000 spänn i går då jag låg och led hoa tandläkaren.. Skavsår i mungiporna blev också en trevlig bieffekt. Det är sjukt dyrt det här med tänder.. Då tom tandläkaren säger: "Oj, det blir nog lite dyrt det här" då vet man att det är dyrt.. Men fucking 4265:- Jag höll på att börja gråta...

snart så..

Nu ska det bli av! Jag ska ta körkort. Jojojo nu ska det ske på det fjärde smäller det. Jag har dock några problem som ska lösas innan. Vem jag ska köra med, vart jag ska köra på körskola, och lite sånt, men det lööööser sig, för nu jäklar. jag kan ju köra bara att det går ganska långsamt och paniken kryper på då det kommer en mötande bil, men et ska jag övervinna!

Jag ska låna min systers teoribok, så jag ska plugga lite medan jag letar efter lämplig bil och lämplig lärare.


aj

Tandvärk. Ipren. Slutar värka. Ont igen. Ringa tandis. Vill inte. kostar pengar. Mycket pengar. Avbetalning. Jo jag vet. Hela kinden gör ont. Ska ringa. Jag ska. Ipren igen. Hejdå.

mmmmmm heeeeeeeeej

Var på teater igår och där var också några jag har spelat med förut, lite sådär bekanta. Situationer kan lätt uppstå då det blir en aningen stelt.. mmmmmm heeeeeej kuuul... osv..

Såg en tjej jag spelat med och sökte ögonkontakt. Men hon gjorde allt för att inte se mig. Då vi väl fick kontakt så undvek hon mig och tittade rakt på mig utan att säga hej.. Trist.. vafan tänkte jag och stegade fram... Då lät det mmmm heeeeej kuuuul! Sofieeeeeee vad roooligt.. mmmmm eh stannar du kvar lite sen eller..

Varpå jag svarar.. asså jag vet inte, jag är lite förkyld och ska nog...

Då hade hon redan gått och jag stod och berättade om min hosta för en okänd rygg som snart sneglade över och undrade vem eeeeee den här människan?????

Det e kul med kultur..

Asså....

Blir trött på att vara sjuk! Har inte varit det på väldigt länge faktiskt så jag ska inte klaga, men jag är less redan.

En annan grej. Folk som vill ha konstant uppmärksamhet. Som går runt en och suckar lite för att man ska fråga, vad är det? Bara för att de ska kunna slå ifrån sig och säga: Äh inget.. Och sucka lite till. Sluta sucka!

Eller dem som går och sjunger för full hals.. Inte nynnar lite försynt utan gapar och gärna något operaaktigt.

1) Sjung inte om du inte kan sjunga.
2) Skrik inte i mitt öra
3) Håll käft
4) Alla kan sjunga är en myt

Eller till sist breakare.. De som dansar breakdans och står på huvet överallt.

Sluta.

kör istället..

Många kör metoden play it safe. De vill aldrig göra fel eller vågar inte göra fel. Jag har en sån bekant som ringer till alla jämt för att hon inte vågar testa själv. jag tycker man kan köra istället. jag trycker ofta på knappen för att se vad som händer. Gjorde det på min pappas jobb en gång och då slocknade hela skärmen. Jag var 8 kanske och tyckte datorer var jätteläskiga..  Finns väl inte så många fel som inte går att rätta till?

Förresten.. Använd kondom ungdomar...


RSS 2.0