Små bekännelser är ändå bekännelser..

Jag älskar fanimej tecknad film. Jag ville bara bikta mig där. Lite larvigt glad blir jag då jag lyckas fånga "Lilla sjöjungfrun" eller "Lejonkungen". Speciellt då man är sjuk. Då behöver man antingen "svärdet i stenen" eller "black beauty". 

Jag ska hyra "Skönheten och Odjuret" imorgon. Den e bäst.

Oooooh snart börjar Björnes magasin! Gotta go.

Frågan kräver ett svar

När man frågar en fråga så svarar vissa: "svar: Nej" eller "Sver: Ja"...

Är det bara jag som irriterar mig på det här och om det finns fler som gör det så varför har ingen sagt något tidigare? Jag vet ju också att det är ett uttryck som nu myntats som liksom bara finns där, men jag förstod bara för ett litet tag sen hur jäkla stört det är att man säger så. Om man svarar på en fråga så är det väl uppenbart att det är ett svar. Måste man säga SVAR innan? Vi ligger varken i lumpen eller e dumma i huvet..

Slå mig om jag säger så någon gång...


(Märkte att rubriken till detta inlägg indikerar ett jättespännande inlägg.. Och så kommer jag med ett sånt här tråkigt "irriterasigpåskit".. Jag är ledsen...)

Eller kanske inget pålägg alls.. jag kan ju inte äta leverpastej iaf..

Jag hatar då man äter rökt skinka. Inte att det inte är gott, men den där jäkla strängen som är runt om är så svår att bita av och fastnar i halsen som ett hårstrå... Kokt skinka för mig hädanefter...

Inte ställa kolckan, för...

Jag är ledig imorgon. Då ska jag:

Städatvättadiskadammsugavikakläderhängaupptvättenjagtvättadekanskebakabullarochomjaghinnerskajagträna....

Ahhhhhh ska bli så skönt att koppla av...


4 kg.. Ja tänka sig..

Vet inte vad som e läskigast. Att jag skriver ett till inlägg om vad jag sett på t-banan eller det som jag är about to tell you...

Jag satt som sagt på stockholms eminenta tunnelbana på väg hem från IKEA. Vi hade varit där o filmat och jag intervjuade en handdocka! Evert Älg hette han, men det hör egentligen inte hit!

Hur som helst satt jag som vanligt med mina väskor i famnen för att ingen arg tant ska klaga på mig att jag tar upp yvå säten. insläntrandes kommer fem småtjejer, kanske 11 år. Det framkommer från deras samtal att de dansar balett. Plötsligt utbrister den minsta av dem:

Tjejen -Asssååå vet ni hur mycket en prima ballerina gör av med på en föreställning??
Alla andra: näääää?
Tjejen - 4 kg i vatten!!

Sen börjar de diskutera om vem som väger minst, och den längsta tjejen säger moloket att hon väger hela 32 kg. (Då fattar ni..) Ledartjejen som snackat tidigare säger efter en stunds bet'nketid att det är ju inget när man är så där lång och hon tränar ju så med andra ord inget att vara orolig för...

Jag var en milisekund ifrån att bryta mig in i samtalet, med risk för att få 5 par skeptiska ögon på mig, och säga:

" För 17 gubbar ( för att låta lite äldre och inge respekt.. ) inte ska ni små tjejer tänka på er vikt nu. Gå o klättra i träd eller bara var barn för en stund! Men jag vågade inte...  Tonårsögon kan döda...


weeeellll thaaaanx

Fan vad gött det är att se alla fina kommentarer! Tack ska ni ha! :)

Silke kommer från en mask

Ge mig en utmaning! Jag vill svettas lite o ta i med hårdhandskarna! Kanske välta en ko eller springa ikapp tunnelbanan. Men inte stressa.. Det får man ont i magen av... Silkesvantar av tack!

Jag vill inte bli missförstådd. Varför kan inte folk tro gott om en?

Karma eller inte Karma?

Folk får int vad de förtjänar. Ibland, men inte jämt och det är allt för sällan. Man tror lite naivt kanske att är man snäll och trevlig och betalar sina räkningar i tid så kan man kanske få betalning för det i slutet, komma till himlen eller få en stjärna i kanten. Men det verkar inte löna sig. Folk som kämpat sen dagen de föddes får mer skit lämpat över sig som ett brev på posten och en del som glidit på räkmacka och käkat med guldsked och kanske inte alltid förtjänat det fortsätter att glida.

För ska det inte spela någon roll om man hjälper Elsa, 75 över gatan, vara trevlig mot telefonförsäljare eller vara en allmänt god människa? Det spelar roll för mig om en människa säger till om jag tappar en vante eller om en trevligt butiksbiträde låter mig byta tröjan fast det gått 8 dagar och lite till. Men det känns pissigt om den människan som räddat min vante från att tappas ska bli överkörd över en buss fem minuter senare. jag skulle vilja att hon precis hann med nästa tunnelbana eller att killen hon gillar ringer..

Jag vill på nåt sätt fortsätta tro att man får vad man förtjänar... Jag vill tro det. jag vill..


Det blir trångt i en burk(a)

Jag satt på tunnelbanan som man gör en gång om dan i en stor stad som denna.. Satt o tänkte på ingenting som man också så ofta gör på tunnelbanan och det kliver av o på lite folk.

Innan jag skriver vidare vill jag bara belysa lite att jag respekterar all typer av religioner och deras utövare.. Just so you know...

Det kliver på några kvinnor och män, kvinnorna klädda i burka. De får tala väldigt tyst för så fort någon av kvinnorna skrattar lite högre så får hon en arg blick och arga ord.. (Jag kan inte deras språk, men argt var det iaf. Sen om han sa "Lingonsylt" vet jag inte.. just so you know)

En liten tröjärm sticker ut under burkan och väninnan säger på svenska "Vilken fin tröja!" Tröjbäraren drog snabbt in mudden igen under sitt tygtält och kollade så att hennes man inte såg...

Jag tyckte synd om henne som en kvinna till en annan med risk för att låta feministisk.

Hon får ju inte ens visa upp sin fina tröja. . . 

åldersnoja? Snart kanske...

När jag fyllde 23 så tänkte jag att "shit 23 snart 25.. hmm snart halvvägs till 50. Schysst!" Nu när jag är 25 börjar jag ganska omedelbart tänka mig själv som 30.. Jag har aldrig haft åldersnoja, men jag har alltid känt mig som min ålder. Nu börjar jag känna att jag känner mig inte ett dugg som 26... eller 27 heller för den delen... Det kanske e bra, man kanske vill känna sig som 25 då man är 60 också. Det hoppas jag iaf att jag gör.

En islänning, knappt torr bakom öronen kom fram till mig på krogen och drog några välsvarvade repliker. Jag lät honom hållas en stund innan han frågade "hao old ar jo?" Då jag svarade med 25 så blev han likblek och vände på klacken och gick. Så jäkla gammal är jag väl inte?

idol?

Såg en kille som sökte idol. Juryn frågade om han skulle ta hem en guldbiljett, och han sa.. "Nej det tror jag inte.."

Ärlighet kanske inte varar längst ändå...


Eller 30 spänn.. max..

Vad glad man blir av komplimanger. Vet inte om jag kanske blir mer glad än andra av att få komplimanger men jag blir så glad. Idag fick jag höra: "du e så jäkla bra på det där du gör!" Fan vad det värmde. Ibland glömmer man saker man e bra på. Skönt att bli påmind ibland. Tack.

Tack till er också som kanske håller inne med saker man inte e lika bra på ..:)

Det är som att skicka blommor till en begravning. Vilket e vackert, men man skickar sällan dom blommorna när den man vill skicka blommorna till lever... Köp en blomma är budskapet. Vad kan en ros kosta? tjugi spänn?

Lika bra tycker jag

Jag har inte raderat hans nummer. jag vill inte och jag kan nog inte heller. Det är väl lika bra att ha det kvar...


Ni e speciella..

Vissa människor finns kvar i en. Vissa försvinner utan en tanke och vissa finns där bara. Om man försöker bli av med dom så går det inte ändå. Det är ändå en rätt skön känsla.

Tack för att ni finns kvar.

Det är inte lätt när det är svårt...

Det är jobbigt när ens fina braiga vänner som e så bra mår dåligt och man försöker hjälpa, fast det känns lite som en tumvante i rymden.

Eller när man själv mår dåligt och man inte vet hur man ska förklara sig... Jag försöker ofta sammanfatta allt i typ tre meningar som egentligen inte säger något utan mest skapar förvirring... Det är svårt då man inte riktigt kan förklara...

Tripp trapp trull..

Det finns en gymnasieskola precis där jag bor, och på morgnarna brukar jag möte elever som e på väg med släpande fötter. Slogs idag av hur det egentligen ser ut. Man ser på en gång vilka som är de populära, vilka som har coolhetsfaktor. Tjejer med blonda kalufser där snedbenan börjar vid örat och slutar där leggingsen tar vid. Efter dem släntrar några balla grabbar som svär lite för mycket och som försöker lära sig snusa. Efter de följer de som inte direkt har någon grupp att tillhöra, och tills sist de som inte får vara med... Det var nog lite läbbigt ändå. Man vet ju alla oskrivna regler, allt som kommer finnas där hur många "VÅGA!" dagar vi än har eller hur mycket grupparbete de än tvingas till... It takes you back...

näsan

Såg världens roligaste näsa idag! Den var enorm, plus att den levde sitt eget lilla liv.. När ägaren till näsan tittade upp så tittade näsan åt ett helt annat håll. Höll på att garva på mig, men man kan ju inte skratta åt någons näsa.. Eller? :D

RSS 2.0