Shutdown. en stund.

Känner att jag ska ta en välförtjänt paus. Ifrån allt. Alla krav och påtryckningar och massa coulda shoulda woulda... Jag tycker att man alltid ska göra sitt bästa, men nu ska jag nog vila lite. ta en tupplur, käka en påse godis kanske eller ta en ben & Jerrys i någon ny fluffig smak. Jag ska faktiskt ta lite vara på mig själv också. . Vila för att kunna jobba sen..


En gammal sång..

Jag längtar så mycket till lön att jag vill käka upp min högra hand. Eller det vill jag ju inte men ni fattar. jag är pank. Som en lus. Det är 27 dagar kvar. Bra att alla fyller år just i april...

Nä nu lite postive thinking! Glad att vara uppskattad iaf. tack för det.

min morgon

Man märker att man har lite cash i plånkan då man ställer sig upp och fullkomligt jublar då man får 200 kr i guldbonus från HM.

Man märker det också då man inte förrän ett dygn senare märker att man har glömt plånboken på olämpligt ställe och ska till läkaren dagen efter och kan därför inte visa upp sin legetimation... Dåligt.

Eller då man kommer till läkaren så är det ingen fara med det, för man har ändå blivit dubbelbokad.

Så typiskt Sofy


snart back in the shit..

Asså sorry att jag har varit frånvarande sjukt länge, har haft lite on my mind.. Men lovar att vara tillbaka stronger than ever!

Snart är det dags för mig att gå tillbaka till en annan verklighet, en sådan jag inte rikitgt tycker är lika kul som att vara här på bolibompa.. Men det är dags att försöka få betalt för sina gärningar och betyder det att svara i telefon och kopiera hela dagarna så är det väl så.. tyvärr.. Men you haven´t seen the last of me yet! 

Någon sa till mig att framtiden är ljus. Hoppas han har rätt..

Poängen..

Det är ett gissel i livet att man alltid måste bevisa sig. Att gå till ny arbetsplats så måste man bevisa att man är bäst på det man gör, på nytt om och om igen. Vore mycket enklare om man innan bara helt enkelt kunde förklara att så är fallet och så blir man behandlad därefter. Sofies drömvärld är fin den. Så att man slipper genomgå den där perioden av att folk ibland behandlar en som en idiot.

Som följande:

Fotografen tömmer vattenskålen och säger: "oj nu kanske jag tog ditt jobb.." Varpå jag svarar: "Nejdå, jag har lite viktigare saker att göra, du vet praktikanter kan göra annat än att tömma vattenskålar."

Utan att vara snäsig, men ändå make a point. The point is made..

RSS 2.0