the secret

Ja nu är det inte många dagar kvar på det här jobbet. Sorgligt. Skönt. Jobbigt. Många blandade känslor, men självklart tråkigt. Jag har slitit och svettats och utvecklats och allt annat man kan tänka sig. Sjukt kul. Jag ångrar inte en enda sekund faktiskt.

Nu börjar förändringarna och kanske jag inte ens får behålla den trygghet jag lutat mig mot ganska länge nu. Men allt löser sig ska jag se. Man ska tänka positivt för då är det större chans att det händer bra saker. För fan.


det e ju bara tisdag än så länge

Vad konstigt allt är ibland. Allt vänds upp och ner för att sen vändas tillbaka. Hoppas man nästa gång man vänds upp och ner hamnar rätt.

Vill att denna tristessveka ska ta slut. Ibland är det visst nyttigt att ha tråkigt men snart får det vara nog. Har ni hört mig säga nåt sånt på ett tag? NOT! Här är det jag som inte ens haft en sekund över för att slänga in ett och annat ord i bloggen och nu är jag uttråkad. Man blir då aldrig nöjd minsann.. :)

Vem vare???!! Säg vem det "#%%&/)** var!!!

Varför händer alltid saker mig för? Asså dåliga saker. Nu pratar jag inte om att fulla gubbar pratar med mig på tunnelbanan (men gud vet att det också händer titt som tätt) utan att folkvill bråka med mig liksom..

Jag går på kungsgatan. Mycket snällt och lugnt och sansat. har på mig min nya fuskpälsjacka. Jag och min kompis går förbi ett gäng med folk tjejer och killar som börjar fnittra då vi går förbi. Sen känner jag ett stort SPLAT på min rygg... Då har någon slängt en kopp med kaffe på mig så nu rinner det vaniljlatteskum längs hela min rygg på nya jackan och ner på Ellas tights som jag fått låna för kvällen. Allt är kladdigt och alla garvar.

Rosell = ARG.

Det första som faller mig in är att säga "Vem vare som kasta?" men det blir för mycket skogsturk över det och jag bara säger något i stil med "varför kastar ni er jävla skit på mig för?" Tusen grabbar och flickor försöker bortförklara sig och hävda att det var inte jag och ska jag torka dig. NEJJ TACK jag torkar mig själv om benen tackar! Tur att Elena var där och väjde bort alla som försökte torka av mig. Tack Ella som försökte värja bort alla elaka kommentarer om oss! Sen säger min kompis att han vet vem det var och att han nu har lättat. Då vi är på väg därifrån börjar lillbruden som kaxat med mig kaxa med ella. BAD idea.. Hon använde fel sorters ord kan man säga..

Hast= ARG

Så arga som vi var så gick vi till slut vidare i Stockholmsnatten. Luktandes kaffe..

Why me? Och på Kungsgatan också. Vet inte vad det är för fel på den gatan..


Nu kommer ja låta lite käck..

Jag brukar inte gilla förändringar. Brukar känna att om något är bra så kan det få vara så ett tag, varför måste alla ändra på allt?? Lite tantvarning "den här tidningen har sett ut så här i tjugo år, då duger det åt mig i tjugo år till.." ja kanske inte så illa men ni fattar. Fast det brukar bli bra, till slut iaf. Kan man hoppas iaf.. :) Nu ska det bli flytt med ny lya, nytt område osv.. Jag älskar aldrig min lägenhet lika mycket som jag gör nu då jag måste lämna den. Sentimental e jag nog en skvätt också. Men jag kan inte hjälpa det.

Jag köper sourcreme onionchips för att de är godast, men provar gärna dill/svartpeppar, kanske man upptäcker något godare?

Då gör det mest ont...

Hatar att bråka, speciellt med dom man tycker bäst om. Då gör det mest ont.

Vet inte varöfr jag ALLTID, beror inte på vilket jobb jag har tydligen, får något slags ansvar för kopieringsrum med tillhörande maskiner. Är det något jag starkt ogillar så är det det. K o p i e r i n g... Det vet ni som känner rosell. Den här vågen jag flutit på kanske är på väg att rinna ut i sanden (hepp) så kanske blir min framtid de närmaste månaderna lite kopieringabetonad. Önskar dock icke att så blir fallet.

Man får vissa förmåner men efter en dag så är man i samm hjulspår igen. Nej tack.

Köpte en tröja idag som inte är så mycket jag men som väl kan bli det! Och snart kommer min grå tröja på posten. är verkligen i shoppingmode, men har inga pengar så det blir att spara ändå.. Har satt mina ögon på en pälsjacka från hm som är lite kort men ack så snygg. Idag är den på halva priset.. Vi får se om den hamnar i min garderob innan kvällen stundar.

Så var det det med flytt också. Besiktning imorgon och jag ska försöka flirta till mig lite golv och kanske en och annan färgburk.. :) Man kanske kan hoppas iaf. Hoppas att värden inte är dum och snål utan snäll och givmild! Hoppas!

 jackan :)

hope this day´s gonna be a better day..

It´s a rainy crappy day. Lastbilarnas dån hörs hela tiden i mitt högra öra och trots att klockan bara är halv tio så känns det som att det redan har börjat mörkna. Och jag brukar gilla hösten...

Samtal att ringa och saker att fixa. Lådor att packa och skit att slänga. Varför är du så envis om just den här grejen? Fan, det förstör.

Tur att desperate housewifes kommer ikväll...



Eller så är det inställt pga av hockey eller nåt..

tillbaks

Herreguuuu vad länge sen det var jag skrev. Jag har jobbat som en liten myra varje dag och har haft inspelning i 13 veckor i sträck. Puh. Torkar lite svett från pannan och gäspar lite.

Kommissarie Späck var det ja. Långfilmen vi blev klara med i förra veckan. Galet skoj gäng, ett helt fantastiskt gäng får jag lov att säga! Mycket nattinspelning som jag faktiskt har tyckt varit hinla skoj. Det är roligare än vad man tror att stå ute hela natten med skidutrustningen orvar på sig, kalla fötter och ett lätt strilregn i ansiktet. Att stå ute på ett fartyg och smälla fyrverkerier och sen komma hem någon gång på morgonkvisten. Man blir helt avskärmad från resten av världen dock. Det är baksidan på det hela. Jag har mest sett Hasts nuna under dessa veckor och mitt eget i spegeln då jag undrat "ser jag sliten ut??"

Nu, tillbaka på kontoret ett tag för att invänta vad morgondagen för med sig. lite läskigt men kul. Har nu skaffat mig en skrivbordslampa som befriar mig från lysrören i taket. Tack för det! Var man inte stressad innan så!

Snart är det jul och hej o hå vad fort tiden ska gå.. När ska man hinna handla julklappar?

Här sitter jag o skriver och glömmer bort totalt att jag ska flytta om 2 veckor typ! Ja jag vet. Galet. Så mycket packning, städning, rensning och flyttning framför mig. Längtar tills det är klart. Sen e det målning, golvning, fixning och inhandling kvar. Men jag hoppas att en pizza på golvet framför stor tv botar vilken "är det inte klart snart " ångest som helst..

Framtiden är oviss men jag hoppas ljus....

Lite bilder från filmen :)



 

 


RSS 2.0