Men eru dum eller??

Om alla ni som har det enorma uppmärksamhetsbehovet som ni har bara kunde lägga ner.. Ok det e kul att bli sedd, men inte hela tiden och inte av alla. Jämt. Alltid. Det e inte charmigt när en som ska vara en polare är otrevlig mot en eller "skämtar" elakt på ens bekostnad. Aldrig är det det. Har man en syrlig jargong så vet man vad som gäller och då är det extra viktigt att inte gå över gränsen, men mer och mer så snäser de åt en, fäller kommentarer som "ehhh.. gumman.. eehh vad tror du att du håller på med??" skrattar lite för att rättfärdiga sin jobbiga ton, som inte ens dem själva skulle vilja bli bemötta med och så är stöten lagd.

Ni vill alltid ha rätt, eller ni SKA alltid ha rätt om det så ska kosta er en timmes argumentation med någon som kanske för en gångs skull vågar säga emot, men som givetvis förlorar. Ni vet ju bäst. Man kan ha fel, det händer faktiskt.

Ni kan hävda er någon annastans, men inte på min bekostnad. Jag är så skogstokigt trött på dessa människor som med små elaka ord trycker ner en. Lyft upp dina vänner istället, det kommer man mycket längre på. Garanterat...

Lägg ner.

Kommentarer
Postat av: Malin

20:e dec ska jag lyfta dig så du slår huvudet i taket! Bästa, finaste, snyggaste och framförallt smartaste Sofie!!

2008-11-24 @ 19:43:42
URL: http://malinwiklundsvarld.blogg.se/
Postat av: Anonym

tack malin, du e bäst.

2008-11-25 @ 19:02:32
URL: http://sofierosell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0